maanantai 18. marraskuuta 2013

Talven suosikkipaita

Tämä neule* on ollut kovassa käytössä aina sen hankkimisesta asti. Tykkään kovasti sen vaalean harmaasta sävystä ja voi kuinka pehmeä neule onkaan! Materiaalista 50% on cashmerea, joten kyse on laadukkaasta vaatekappaleesta, joka ei kuitenkaan maksa maltaita. Jos teillä on hakusessa lämmikettä niin suosittelen ehdottomasti tätä neuletta! Koot vastaavat mielestäni hyvin sitä mitä lapussa lukee.

6 kommenttia:

 1. Näyttää todella mukavalle neuleelle ja värinsä puolesta varmasti myös monikäyttöinen. Hintakin nyt aika sopiva :)

  Olen muuten heittänyt sulle haasteen blogissani, käypäs katsomassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih olen juuri syksyn alussa toteuttanut vastaavan haasteen, sen voi kurkata TÄSTÄ. Kiitos kuitenkin, katsotaan josko innostun tekemään uudestaan :)

   Poista
 2. Mitäs toinen puolikas materiaalista on? Mä haluaisin joskus kokeilla kashmiria, mutta pitäisi löytää suhteellisen edullinen moinen ja lisäksi mielellään v-aukkoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Materiaalit jakautvat näin:50% cashmere, 20% villa, 10% viskoosi, 10% polyamidi, 10% lyocell. Olen käyttänyt paitaa tosi paljon eikä vielä ole edes nyppyyntymistä havaittavissa. Toivottavasti löydät etsimäsi :)

   Poista
 3. Kutittaako neule? Kaikki tuntuu kutittavan mitä olen kokeillut nyt syksyllä. Eilen lähti kyllä tilaus vetämään zalandolle, vaikka aluksi ajattelin että tuolta en tilaa mitään =) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kutita! Oon näissä tosi tarkka, joten tätä voin suositella. Tosin pidän aina alla pitkähihaista trikoopaitaa, mutta kaula-aukonkaan kohdalta ei kutita yhtään :) Zalandolla on aika kivasti kaikkea valikoimaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!