torstai 7. marraskuuta 2013

Travel ♥

Matkailu on minulle rakas harrastus, joten päätin napata Adalminan blogista tämän jo tovin aikaa kiertäneen haasteen. Minulla onkin hieman orpo olo, kun ei ole seuraavaa reissua vielä varattuna. Se ei silti tarkoita, etteikö matkahaaveisiin voisi aina välillä uppoutua.1. Näytä matkakartan (Travbuddy tai vastaava) avulla missä maissa olet käynyt ja paljonko se on prosentteina.

Olen jo hieman seonnut laskuissa, mutta matkailukartassani on tällä hetkellä noin 42 maata, joissa olen käynyt. Eurooppa on koluttu aika hyvin jo ala-asteikäisenä perheemme kanssa tehtyjen automatkojen ansiosta, mutta onpa eri puolella vanhaa mannerta tullut vierailtua myös aikuisiällä. Etelä-Amerikkaan enkä Australiaan ole päässyt vielä tutustumaan ollenkaan sen paremmin kuin Etelä-Mantereeseenkaan, joskaan en usko sinne koskaan matkaavani (en pidä kylmästä).2. Kerro, mielellään perusteluineen, mikä tai mitkä vierailemistasi maista ovat olleet
suosikkejasi.

Suosikkeja on monta, mutta tällä hetkellä ykköspaikkaa pitää ehdottomasi Miami. Muutenkin pidän Yhdysvalloista todella paljon. Toinen ikisuosikkini on Italia, josta en koskaan saa tarpeekseni. Olenkin vitsaillut, että sinne pitää päästä vähintään kerran vuodessa :) Tämä vuosi tosin taitaa jäädä välistä. Pidän kovasti myös Arabiemiraateista sekä Omanista, joihin voisin matkustaa milloin vain! Arvostan matkoilla korkeaa hygieniaa ja turvallisuutta, en ole kovin seikkailunhaluinen sanan perinteisessä merkityksessä.
3. Paljasta vielä se maa (tai kaupunki), johon et ole vielä päässyt matkustamaan, mutta johon pääsystä haaveilet.

Jos nyt saisin matkustaa mihin tahansa, lähtisin todennäköisesti Hawaiille sekä Yhdysvaltojen Länsi-rannikolle. Hawaii on ollut haaveissani todella pitkään, mutta ehkäpä haave joskus toteutuu. Myös Karibia, Rio de Janeiro, Santorini sekä Seychellit  kiinnostavat kovasti. Niinkään innostunut en ole Afrikasta enkä Australiasta, vaikka sinnekin toki lähtisin jos tilaisuus tarjoutuisi. Matkailulle kun antaa pikkusormen, se vie koko käden. Näin on ainakin omalla kohdallani käynyt.

Minne sinä matkustaisit jos saisit valita minkä tahansa kohteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!