sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kuusen hienosäätöä

Ostin pari rullaa organzanauhaa, jota virittelin kuusen ympärille. Alkuperäinen ideani oli käyttää sitä ihan aitoon kuuseen, mutta suunnitelmathan muuttuivat matkalla ja meillä on nyt valkoinen kuusi.

Organzanauha en kovin paljon valkoisesta kuusesta erotu, ainakaan kaukaa katsottuna. Mutta läheltä se näyttää oikein mukavalta ja tuo pientä jenkkitunnelmaa. Kietaisin nauhan puolihuolimattomasti kuusen ympärille, mutta mielestäni sen ei tarvitsekaan olla millilleen aseteltu. Rento ote on joskus paikallaan. Mitä tykkäätte ideasta?

6 kommenttia:

 1. Sopii kauniisti ja tulisi varmasti vihreästä kuusestakin kivasti esille. Hopea nauhakin voisi toimia valkoisessa kuusessa! :) Itsellä oli kuusessa sellaista helminauhan näköistä nauhaa (valkoista ja hopea), mutta tänä vuonna ei tule kuusta lainkaan. Mukavaa joulunaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hopeinen tulisi paremmin esiin valkoisesta kuusesta. Olin jo ehtinyt hankkia nämä nauhat ennen kuin tiesin, ettei meille tulekaan vihreää kuusta jo menköön nyt :) Se helminauha on myös kaunista! Ihanaa joulunaikaa teillekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuten Sanna tuossa yllä totesikin, niin hopea erottuisi vielä paremmin. Ehkä ensi vuonna :)

   Poista
 3. Ihana kuusi! Nauha sopii hienosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina! Olen kyllä aika ihastunut tähän kuuseen!

   Poista

Kiitos kommentistasi!