tiistai 10. joulukuuta 2013

Kuusi koko komeudessaan
Tänä vuonna meillä tosiaan on valkoinen joulu ihan kuusenkin puolesta. Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys viehättivät sen verran paljon, että päädyimme tähän ratkaisuun. Onhan se tietysti kauniskin!

Kuusesta on todella haasteellista saada kunnollista kuvaa, jossa kaikki olisi kohdallaan, mutta toivottavasti näistä jonkinlaisen käsityksen saa.

Ravasimme yhtenä viikonloppuna Anttilassa, Clas Ohlsonilla, Bauhausissa, K-raudassa, Stockmannilla ja missähän lie muualla, mutta yhtään täydellistä kuusta ei löytynyt. Sain kuitenkin hyvän käsityksen siitä mitä olin hakemassa. Kuusen pitäisi olla tuuhea mutta ei leveä, tukeva, oksien taivuteltavat mutta ei irrotettavat ja värin täysin valkoinen.

Olin aloittanut kuusen metsästyksen netistä ja sinne myös palasin kauppakierroksen jälkeen. Netistä tilaaminen kuitenkin arvellutti hieman, sillä olen näissä(kin) asioissa aika tarkka ja epäilytti, kun kuusta ei pääse hypistelemään ennen ostopäätöksen tekoa. Otin kuitenkin yhteyttä Sisustus Sagan -nettikauppaan, josta olin bongannut 210cm korkean slim-kuusen ja tein muutamia tarkentavia kysymyksiä. Kuusi vaikutti täydelliseltä ja niinpä uskaltauduin sen tilaamaan.

Kuusipuu tuli parissa päivässä ja pääsin sitä sitten kasailemaan, onneksi en joutunut pettymään! Kuusen leveys jää leveimmästäkin kohdasta alle metriin, joten se on varsin hyvän mallinen meille, leveämpi kun olisi tehnyt sille suunnitellun tilan hieman ahtaaksi. Kuusi on myös todella tuuhea. Täällä tämä puikulakuusi nyt sitten komeilee!


12 kommenttia:

 1. Ihanan tuuhealta näyttää! Ja kauniisti koristeltu! Mistähän löytyisi korkeampi samanlainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän tuuhea onkin! Ja kiitos kehuista :) Voi nyt en kyllä osaa auttaa, useimmat kuuset kun tuppaavat oleman max tuon 210cm korkeita.

   Poista
 2. On kyllä tosi soma yksilö!!!!! m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on :) Täytyy olla tyytyväinen, ettei mennyt nettishoppailut pieleen.

   Poista
 3. Kylläpä kannatti etsiä kuusta, tuo Sisustus Sagan -nettikaupan kuusi on upea, täydellisen tuuheat oksat ja nuo koristeet on todella herkät ja kauniit, tilasin Sisustus Sagan -nettikaupasta kolmannet pallovalot itselleni, vähän erilaiset, pallot ovat kimaltavat, aika hyvälaatuista tavaraa taitavat myydä ylensäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan kannatti, olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. En edes tajunnut, että tekokuusi voi olla noin tuuhea, vaikka usein ovatkin oikeita kuusia tuuheampia. Sisustus Sagan saa kyllä täyden kympin myös palvelustaan, täytyykin vielä kiittää heitä!

   Poista
 4. Oi mikä kuusi, kuin karkki noiden hempeiden koristeiden kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan siitä aika nami, vaikka itse sanonkin :) Pakko oli laittaa hieman väriäkin koristeiden muodossa, valkoisesta kuusesta kun ei valkoiset ja hopeiset niin hyvin erotu.

   Poista
 5. Voii ei, kaunein kuusi mitä olen nähnyt aikoihin. Pidän erityisesti pastellisesta fiiliksestä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!