keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Lahjaideoita miehelle


PSST! Zalandolla* on veronpalautusten kunniaksi menossa kampanja, jossa saat koodilla VEROZA13 10% alennuksen ostoksistasi! Edun pääset käyttämään TÄSTÄ*


kuulokkeet* / viikonloppukassi* / T-paita*


Joko siellä on ensimmäiset joululahjat ostettu? Täällä on! Vaikka pidänkin lahjojen ostamisesta ja ideoiden miettimisestä, mielestäni ehdottomasti haastavin kohderyhmä on miehet. Miehillä on usein haaveita, jotka eivät ehkä ole sieltä huokeimmasta päästä (auto, tv, kännykkä...). Niinpä usein pukin konttiin sujahtaakin perinteisiä lahjoja kuten kalsareita ja sukkia, mutta kyllä nekin kokemukseni mukaan miehille kelpaavat  :) Omalle miehelleni ostin vähän aikaa sitten syntymäpäivälahjaksi mm. hierontalahjakortin, joka saikin oikein hyvän vastaanoton. Nyt en voi sitä joululahjaksi käyttää, mutta ehkä joku teistä sai tästä idean. Myös vaikkapa lehtitilaus on kiva ajatus! Onko teillä hyviä lahjaideoita miehille?

Etukoodi on voimassa 04.-09.12.2013 | Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 50,00 € | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!