keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Lahjaideoita naiselle

Minusta ainakin tuntuu, että naisille on paljon helpompi keksiä ihania lahjoja kuin miehille, mitä mieltä te olette? Naiset kun ovat useimmiten kiinnostuneita kodin sisustuksesta, kosmetiikasta, vaatteista, kirjoista jne, mihin on helppo samaistua. Keräilinkin kollaasiin sellaisia juttuja, jotka itsekin kelpuuttaisin kuusen alle. Lahjan ei tarvitse olla suuri ja kallis, mutta mielestäni on tärkeää, että se on saajansa näköinen. Usein keräilenkin ideoita pitkin vuotta, mutta lahjat ostan vasta marras-joulukuussa. Ostatteko te joululahjat hyvissä ajoin vai vasta viimeisinä päivinä?

4 kommenttia:

 1. Minä olen onnistunut kuluttamaan lampaankarvatossuni karvattomiksi kantapään alta, joten sellaiset on minun toivelistalla. Samalla ajattelin ostaa miehelle mokkasiinimalliset. Siihen ne miehen lahjaideat sitten loppuikin, joten vaikeaa on miehille keksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no sittenhän täytyy toivoa, että pukki tuo sinulle uudet. Miehet ovat kyllä haasteellisia mitä lahjojen keksimiseen tulee, mutta onneksi heille yleensä kuitenkin kelpaa aika yksinkertaisetkin jutut :)

   Poista
 2. Kelpais nuo mullekin! :) Samaa mieltä, että miehille on paljon vaikeampi ostaa lahjoja. Yleensä joulukuulle jää kaikki lahjaostokset. Nykyään tilaan lähes kaikki netistä niin ei tarvi kaupoissa juosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tilasin jotain juttuja netistä, mutta lähin posti on niiiiiin tukossa, ettei mitään järkeä. Taisi olla virheliike. Eilenkin kun menin, oli 80 ihmistä ennen minua jonossa. Jäi paketti hakematta. Olen kyllä laittanut postille palautetta ja toivottavasti on moni muukin, jotta asia saadaan korjattua. Nämä ruuhkat kun eivät ajoitu ainoastaan joulun aikaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!