torstai 26. joulukuuta 2013

Pukin tuomaa


Olin ilmeisesti ollut kiltti tänä vuonna, kun pukki muisti niin kivoilla lahjoilla. Epäilemättä tontut
olivat saaneet pientä vihiä toiveistani jo etukäteen, niin nappiin kaikki osui. Paketeista paljastui suosikkikirjoja (etenkin Outi Pakkasen Rakastaja -kirja oli erittäin odotettu), tuoksukynttilöitä, kotisukkia ja -tossut, lehden vuosikerta, herkkuja sekä lahjakortteja kauneushoitoihin ja sisustusliikkeeseen. Lisäksi saimme ystäviltämme, kummityttöni perheeltä, ihanan Balmuirin pallokynttilän, jollaisia olen moneen kertaan Stockalla ihastellut. Eräs ystäväni taas muisti meitä leipomallaan saaristoilaisleivällä, joka on jo lähes popsittu parempiin suihin. Kiitos kaikille tontuille! Vielä on odotettavissa yksi lahja minulta minulle, mutta en saa sitä aivan vielä, joten sen esittely menee hieman myöhemmälle ajankohdalle. On tämä pieni hömppä niin ihanaa, vaikka joulussa parasta onkin kiireettömyys ja yhdessä vietetty aika.

Mitä teidän kuusenne alta löytyi?

6 kommenttia:

 1. Oi olet saanut ihania lahjoja :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä, kaikki olivat enemmän kuin mieluisia :) Näistä riittää iloa pitkään :)

   Poista
 3. Onpas tosi kivoja lahjoja, kiinnostuneena odotan vielä sitä tulevaa pakettia. Hyvin on joulupukille toiveet kantautunut =) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan häkellyksissä, niin kivoja juttuja. Ja nyt on taas kynttilävarastokin saanut täydennystä, ihanaa! Se puuttuva paketti taitaa muodostua oikeastaan uuden vuoden lahjaksi, mutta laitan sitten heti kuvia blogiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!