sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sivupöydän joulu

Otin hieman mallia viimevuotisesta asetelmasta, kun laittelin joulujuttuja esille ruokailutilaamme. Olin vakaasti päättänyt pysytellä valkoisessa ja hopeassa, mutta vaaleanpunaiset pallot olivat niin kauniita, etten raaskinut jättää niitä pois.

Jemina haastoi minut jo aiemmin syksyllä esittelemään kauneimman joulukoristeeni, mutten silloin ollut vielä oikein joulumoodissa. Nyt voin paljastaa, että kauneimmat, tai ainakin suosikkijoulukoristeeni, ovat tällä hetkellä nämä syötävän ihanat cup caket. Hamstrasin niitä Stockmannilta* pari joulua sitten.

Kaivoin varaston uumenista esille myös nämä viime vuotisessa asetelmassa olleet koristepaketit. Metsästin valkoista lahjapaperia oikein olan takaa, mutta viimein löysin sitä aivan sattumalta Idea Forumista. Pakettien ympärille olen kietonut Riviera Maisonin kankaista lahjanauhaa.

Kristalliset Pentikin Verdi-kynttilänjalat ovat sopivan juhlavat joulutunnelmaan.

Valkoisten cup cake -koristeiden joukossa on myös yksi vaaleanpunainen. Jotenkin muistelin, että näitäkin oli enemmän, mutta muistini taisi tehdä tepposet kun en niitä mistään löytänyt. Yhden tosin onnistuin rikkomaan viime jouluna, se tipahti kuusesta lattialle. Toivottavasti tänä vuonna kaikki säilyvät ehjinä.

12 kommenttia:

 1. Oiiiih miten kaunista! Nyt äkkiä imurin varteen että saa siivouksen jälkeen omatkin koristeet esille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu siivoukse jälkeen on ihanaa alkaa vähän sisustelemaan :)

   Poista
 2. Vaaleanpunaiset pallot on tosiaan aivan ihania! <3 Kauniit asetelmat olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Saas nähdä kauanko ne tuossa pysyvät, mutta muuttelen sitten asetelmaa jos alkaa kyllästyttää :) Yleensä en sisustuksessa vaaleanpunaista suosi, mutta olkoon joulu poikkeus.

   Poista
 3. Vaaleanpunaiset joulupallot ovat ihania mutta niin hankalia löytää. Monta vuotta niitä metsästelin ja viimein löysin Stockmannilta. En silloin tietenkään raaskinut kovin montaa ostaa (ja harmitus oli suuri kun yhden kauneimmista sitten rikotin). Nyt en päässyt Stokkan jouluosastolle livenä ihmettelemään ja ainakaan nettikaupan valikoimista ei mieluisia löytynyt. No, ehkä niitä taas joku päivä vastaan jostakin tupsahtaa.

  Ja vielä piti sanomani, että kiva idea nuo koristelahjapaketit! Saatanpa tehdä itsekin muutaman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanpunainen ei tosiaan ehkä ole se tyypillisin väri joulupalloille, mutta Stockalta minäkin olen niitä onnistunut löytämään. Osan olen ostanut Bauhausista. Koristelahjapaketeilla saa kivasti joulun tuntua, kannattaa kokeilla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!