lauantai 7. joulukuuta 2013

Tunnelmia aiemmilta jouluilta

Voi että tekisi mieli hankkia täksikin jouluksi oveen tuollainen ihana havukranssi, joita lähikukkakaupastamme saa. Meillä ei olekaan ovessa nyt joulukoristetta, joten kranssi olisi siihen tarkoitukseen oikein passeli. Kun vielä asuimme kerrostalossa, oli unelmani päästä joku päivä ripustamaan oman talon ulko-oveen valoilla kuorrutettu kranssi. Haave totetutui!


Vuonna 2011 meillä oli tosiaan varsinaista kuusijuhlaa, joulukuusia oli yhteensä kolme; pieni ja iso olohuoneessa sekä tämä kullalla koristeltu pikkukuusi työhuoneessa. Tänä jouluna menen vain yhden kuusen taktiikalla.


Viime jouluna ruokapöydällämme oli luomassa tunnelmaa tämä asetelma, jossa kävyt ja joulupallot ympäröivät tuikkukuppeja. Asetelma olisi ehkä kauniimpi pyöreälle alustalle toteutettuna...

Joulupäivänä korkkasin uuden kirjan pikku herkkujen kera. Oletteko muuten lukeneet Outi Pakkasen tuotantoa? Hänen kirjansa ovat ehdottomia suosikkejani! Toivottavasti pukki muistaa sen tänäkin vuonna. Kirjat voisi lukea yhdeltä istumalta, niin mukaansatempaavia ne ovat. Tykkään dekkareista, mutten mistään raaoista yksityiskohdista. Jos olet samoilla linjoilla, suosittelen lämpimästi Pakkasen kirjoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!