tiistai 7. tammikuuta 2014

10 random facts

Ajattelin näin uuden vuoden kunniaksi tehdä muutamia pieniä paljastuksia itsestäni, blogin aiheet kun pyörivät yleensä hyvin pintapuolisissa jutuissa. Minusta ainakin on kivaa lukea hieman persoonasta blogin takana, joten tässä kymmenen faktaa minusta. Aiemmin olen kertonut itsestäni muutamia asioita haasteiden yhteydessä. Ne voi lukea täältä, täältä ja täältä.


1.Haluaisin asua ainakin jonkin aikaa ulkomailla. Suomen ilmastokaan ei ole minulle se mieleisin. Elleivät perhe ja ystävät jäisi tänne, saattaisin hyvinkin pakata roippeeni ja muuttaa esim. Miamiin ihan pysyvästi.

2. Olen vasenkätinen. Joskus myös tuntuu, että olen aina mieltynyt juuri siihen valtavirrasta poikkeavaan vaihtoehtoon. Kahvi/tee, punaviini/valkoviini, punainen glögi/vaalea glögi, liha/kala, kinkku/kalkkuna...

3. Minulla on kuusi vuotta vanhempi isosisko, joka asuu tällä hetkellä ulkomailla.

4. Haaveilen välillä koirasta, mutta haave kaatuu aina samoihin asioihin: karvat kotona, lenkitys aamulla/sateella sekä loputon huoli.

5. En oikein tykkää ajaa autoa. Olen ihan kohtalainen kuski, mutta homma ei vain miellytä minua.

6. En lottoa, enkä jaksa lähteä keskusteluihin "jos voittaisin lotossa..." 

7. Ajatusmaailmani on jotakin realismin ja pessimismin väliltä. Tapanani on huolehtia (liikaa) tulevaa ja mennyttä sekä analysoida asioita. Yritän jatkuvasti kehittää itselleni huolettomampaa asennetta. Välillä tuntuu, että olisi helpompaa olla joku muu. Silloin joudun muistuttamaan itseäni niistä asioista, jotka kuitenkin ovat todella hyvin.

8. Liljat, orkideat ja ruusut ovat lempikukkiani ja niiden tulee olla ehdottomasti valkoisia tai vaaleanpunaisia, mieluiten kuitenkin valkoisia. Punaiset ruusut ovat mielestäni suorastaan rumia.

9. Olen hyvin visuaalinen ihminen. En juuri katso elokuvia, mutta kun katson, valitsen sellaisia, joissa on kauniita/komeita näyttelijöitä ja puitteet kunnossa. Myös tv-sarjat valikoituvat samalla kaavalla. Sisustan myös mielessäni muiden koteja vieraillessani niissä. Sama pätee moniin julkisiin tiloihin, kauneushoitoloihin jne.

10. Minulla oli opiskeluaikana ruskeat hiukset pari vuotta. Lukiossa taas leikkautin hiuksiani reippaasti. Palaan kuitenkin aina pitkään tukkaan ja identiteettini on selvästi vaaleahiuksinen, vaikka tummakin sopi yllättävän hyvin ihoni sävyyn. 

10 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Tunnistin niin itteni kohdasta 7 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäsit :) En oikein osannut aavistella, miten tällainen postaus otetaan vastaan. Tuo seiska on kyllä kinkkinen kohta! Yrittäkäämme siis kehittyä :)

   Poista
 2. Kiva postaus. Tunnistin itseni aika monesta kohtaa. :) Ainakin 5, 7 ja 8 sekä ehkä myös 9 sopivat minuun myös. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa :) On aina kiva kurkata välillä vähän pintaa syvemmälle. Kerro, jos keksit seiska kohtaan jotain mullistavaa parannusta :)

   Poista
 3. Komppaan edellisiä, tosi kiva postaus, itseeni sopivat parhaiten kohdat 5,7 ja 8 :)

  VastaaPoista
 4. Yhdyn kohtiin 2 ja 7, sillä vasenkätisyys, pessimistisyys ja realistisuus täälläkin valloillaan. Tosin pessimismi taitaa viedä voiton. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummastakaan ominaisuudesta ei ole kovin helppo päästä eroon ;) Ja miksipä pitäisikään, pessimisti ei pety :D

   Poista
 5. Vasenkätinen, realisti /pessimisti, ylianalysoiva, ulkomaille himoitseva ja punaisia ruusuja välttävä ilmoittautuu joukkoon. Olen monesti ajatellut, että olisi helpompaa olla mies, koska analysoin aivan liikaa asioita ja otan ne turhan henkilökohtaisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Itsekin olen analysoinut asian juurikin noin. Putkiaivot olisivat välillä tervetulleet :) Meiltähän löytyi monta yhtäläisyyttä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!