tiistai 14. tammikuuta 2014

Amerikka kylässä 1


Olen käyttänyt makuuhuoneessa amerikkalaisen vaikutelman saamiseen Villa Stockmannin Park Avenue tyynyliinoja* sekä pussilakanoita*. Myös tuoreet kukat yöpöydällä tuovat mukavan loppusilauksen kokonaisuuteen. Olen tyytyväinen, että valitsin pari vuotta sitten tarpeeksi korkean sängynpäädyn. Suuremmat tyynyt ovat kokoa 60x80cm ja niidenkin yläpuolelle jää vielä mukavasti päätyä näkyviin. Viikonloppuna oli sentään hieman kirkkaampi taivas kuin viimeaikoina yleisesti, joten oli mukava päästä kuvailemaan hyvässä valossa. Valo kyllä paljastaa armottomasti jokaisen rypyn lakanoissa... Mitä tykkäätte tästä ilmeestä?

9 kommenttia:

 1. Tykkään ihan hulluna! Voi että teillä on sitten niin ihana tunnelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä tyyli viehättää minunkin silmääni nyt kovasti :)

   Poista
 2. Pohdin päivänä eräänä sisustusasioita ja tulit mieleeni :) pohdin nimittäin, että onko teillä takkaa? Ja jos on, niin minkälainen on POLTTOPUUKORINNE? :D Olen etsinyt sellaista jo muutaman vuoden ja olisi kiva vihdoin löytää se oikea (Ikean sinisen kassin tilalle...). Vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kiva :) Meillä ei ikävä kyllä ole takkaa. Mutta jos olisi, niin päätyisin varmasti johonkin alla olevan tyyliseen vaihtoehtoon. En tykkää niistä avoinaisista malleista, joista roskat pääsevät tippumaan lattialle, eikä Ikean kassikaan oikein ole kaunis, heh! Joskin sitähän voi käyttää puiden kantamiseen ja asetella klapit sitten nätisti koriin. Saitko muuten ne valkoiset portaat :) ?

   https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Lehtikori/575377
   http://www.roltrade.com/index.php?k=14038

   Poista
  2. Kiitti :) Mä katson nämä! Juu, niitä avonaisia just on tarjolla ja suurin osa niistä on ihan nättejä, mutta ne on tosiaan epäkäytännöllisiä, koska roskaavat ihan älyttömästi. Ja meillä siis ihan lämmitetään taloa joka päivä, joten ratkaisun täytyy myös kestää!
   Portaat on tulossa :D hitaasti, mutta varmasti :) Voit olla varma, että laitan niistä kyllä kuvia Faceen, kunhan valmistuvat.

   Poista
 3. Kauniilta näyttää niinkuin aina :) Tuoreet kukat tuovat ihanaa luksusfiilistä. Kokonaisuus on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuoreet kukat kyllä tuovat ihanaa fiilistä. Makuuhuoneessamme on aika viileää, joten ruusut säilyvät kivasti ainakin viikon verran.

   Poista
 4. Komppaan "Hoota" ;) kukat tuovat luksusta makuuhuoneeseen ja lakanat ja tyynyliinat ovat kauniit, kuitenkin näen sieluni silmin makuuhuoneessasi valkoisen ylipitkän ja muhkean silkkipäiväpeitteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se silkkipäiväpeite aina välillä on mielessä... Mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että olen tolkuttoman laiska petaamaan sänkyä! Pelkään, että moinen ihanuus jäisi vain viikattuna nököttämään makuuhuoneen raheille tyhjänpanttina. Voisihan sitä tietysti yrittää ryhdistäytyäkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!