keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Amerikka kylässä 2


Amerikkalaisella tunnelmalla jatketaan Kotonamme on runsain mitoin Stockmannin valkoisia silkkiverhoja*. Huomasin, että niiden laatua on moitittu Stockmannin verkkokaupassa*, mutta kyseessä on todennäköisesti ollut jokin huono erä. Itsellenikin osui nimittäin kerran vaaleanharmaa silkkiverho, joka oli täysin poikkeava muista verhoistani. Ei kun rohkeasti palauttamaan ja vaihtamaan. Nyt meillä olevat verhot ovat sileät ja kiiltävät, kuten kunnon silkin kuuluukin.Omaa tunnelmaansa tuovat myös kristallikynttilänjalat* sekä orkideat. Tämä valkoinen orkidea tarttui mukaan ruokaostosten yhteydessä Citymarketista. Kylläpä on taas kotoisa olo, kun on lempikukka piristämässä kotia! Ison veden takana orkidea-asetelmat ovat kyllä huomattavasti suurempia, mutta niin ovat talotkin. Täytyy suhteuttaa systeemit omiin oloihin sopiviksi. Massiiviset valaisimet tuovat niin ikään haettua ilmettä. Ne on hankittu viime talvena Cobellosta.


Erikokoiset kakkuvadit kuuluvat olennaisesti keittiömme sisustukseen. Nyt ne ovat tyhjillän, sillä näin joulun jälkeen on hyvä pitää hieman taukoa herkuista. Itsekurini ei ole kovin hyvä, joten täytyykin miettiä kupujen sisälle jotakin terveellistä laitettavaa, vaikka ovathan ne ihan kauniit ilman sisustaakin. Tästä jatkuu matkani kohti amerikkalaista sisustusunelmaa. Pari juttua ilmestynee kotiin lähiaikoina.

2 kommenttia:

  1. Aiempi kommenttini taisi hävitä bittiavaruuteen, todella upealle näyttää jälleen ja peili on mielestäni vieläkin kauniimpi kuin alkuperäisenä hopeana. Silkin voittanutta ei ole, samoin rakastan kristallia ja orkideoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Meillä on paljon samoja mieltymyksiä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!