maanantai 20. tammikuuta 2014

Hurrikaani

Kurkkuuni viime viikolla kasvanut kaktus ei ole jättänyt minua vielä täysin rauhaan, joten viikonloppu meni kotioloissa. Mitään kunnon flunssaa yskineen ja nuhineen täällä ei ole havaittavissa, ainakaan vielä, joten makuaistini onneksi pelaa. Niinpä nautimmekin perjantaina perinteiset graavilohileivät ja lauantaina teimme tortilloja. Hyvällä ruualla on siis herkuteltu. Kaikeksi onneksi olen saanut myös ihastella pientä hankintaani, joka näkyykin kuvissa.

Meille on ilmestynyt kynttilähurrikaani. Halusin ehdottomasti kokonaan lasisen version ja onneksi valinnan varaa onkin tähän vuodenaikaan melkoisesti. Hurrikaan on välillä keittiön saarekkeen päällä ja välillä ruokapöydällä. Yksinkertaisen ulkonäkönsä puolesta se sopii oikeastaan minne tahansa kodissamme.


Nämä kiiltäväpintaiset kynttilät bongasin Citymarketista. Elävä helmiäispinta on mielenkiintoinen ja kaunis. Kynttilät sopivat hyvin simppeliin hurrikaaniin ja palavatkin nätisti ilman valumia.

Mukavaa maanantaita!

2 kommenttia:

  1. Ihania hurrikaaneja! :) Minä oon kans semmonen kynttilöiden suurkuluttaja! :) Suosittelen että ehdottomasti testaat PartyLiten valkoisia GloLite pilarikynttilöitä. Ne ovat aivan ihania ja kun kynttilän sytyttää se valaisee ihan älyttömän paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kynttilöitä kuluu täälläkin :) Yritän panostaa soija- tai muihin kasvivahakynttilöihin, mutta aina niitä ei ole saatavana tai sitten ne maksaa tolkuttomasti. Kiitos vinkistä, pidän mielessä tuon PartyLiten!

      Poista

Kiitos kommentistasi!