torstai 23. tammikuuta 2014

Kellyn jalanjäljillä

Täällä on menty viime päivät näissä valloittavissa tunnelmissa. Ihailen Kelly Hoppenin tyyliä todella paljon ja viimeaikoina olenkin pohtinut omia sisustusjuttjua aika tavalla. Ostin viime syksynä Kelly Hoppenin kirjan ja se on ollut erittäin ahkerassa selailussa. Nyt kun huomasin, että Kellyn uusi verkkokauppa on täynnä tuotteita, jotka mielelläni näkisin myös omassa kodissani, ei sisustuksen suunnasta ole enää kysymystäkään. Ehkä sieltä jotain meille rantautuukin. Monet suunnittelevat kevään tehostevärejä, mutta minä ajattelin toteuttaa jonkilaisen Kelly-makeoverin meille. Otin jo pienen varaslähdön kynttiläasetelman muodossa.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta vinkistä :) Vaikuttaa ihanalta kaupalta ja kirjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nettiputiikissa on todellakin kaikkea ihanaa! Ja Kelly Hoppenhan on kirjoittanut itse asiassa useammankin kirjan, pitää itsekin tutustua niihin :)

   Poista
 2. Minulla on tuo sama kirja ja Kelly Hoppenin tyyliä ihailen myös kovasti. Kävin kurkkimassa verkkokauppaakin eilen. En vielä tiedä tilaisinko jotain. Odotan innolla mitä keksit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirja on kyllä ihana, tekisi mieli hamstrata ne muutkin! Minun eka pakettini on jo matkalla kotiin ;)

   Poista
 3. Kelly on munkin suosikki, mutta verkkokauppa oli vähän pettymys. Aika paljon vaaseja tyynyjä, oisin mielellän nähnyti muitakin sisustusesineitä esim. Tarjottimia ja valokuvakehyksiä sekä valaisimia. No toivottavasti valikoima laajenee tulevaisuudessa. Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se valikoima vähän rajallinen, mutta mä löysin sieltä kyllä vaikka mitä ihanaa ja vielä jäi parit tyynyt kutkuttelemaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!