lauantai 11. tammikuuta 2014

Kylppärissä


Vielä vähän lisää kylppäriasiaa, kun nyt tuli saunaosastokierrokselle lähdettyä. Kaikki pyyhkeemme* ovat valkoisia, Casa Stockmann -merkkisiä. Pidän tässäkin asiassa hotellimaisesta tunnelmasta ja lisäksi se helpottaa pyykinpesua, kun kaikki kylpy- ja käsipyyhkeet voi aina heittää samaan koneeseen. Olen kokenut tämän erittäin toimivaksi ratkaisuksi.

Kylppäriin on ollut tarkoitus hankkia toinenkin kaappi jo olemassa olevan kaveriksi ja sijoittaa ne hieman eri tavalla. Muut projektit ovat kuitenkin ajaneet edelle, sillä varsinaisesti säilytystilan takia kaapille ei ole vielä ainakaan ollut suurta tarvetta. Hiljaa hyvä tulee.

Säilytän kaapissa lähinnä kosmetiikkaa kuten shampoita ja hoitoaineita, meikinpuhdistusaineita, vanulappuja sekä itse tehtyä vartalokuorintaa. Kuorinta alkaa olla lopuillaan, joten täytyykin tehtailla lisää. Kuorinnan ohjeen näet täältä. Luonnonkosmetiikalla mennään siis tälläkin saralla. Taas kerran täytyy voivotella tuota purnukoiden ulkonäköä, voisivat olla niin paljon kauniimpiakin. Mutta onneksi on kaappi, jonka ovien taakse saan ne piiloon. Tulipa nyt kuitenkin vilautettua teille osa.

5 kommenttia:

 1. Arkista, mutta kaunista ja inspiroivaa. Mun pitäisi tässä lähiaikoina saada itsestäni sen verran irti, että pyörittelisin kylppärin sisustuksen/säilytyksen uusiksi. Ja valkoiset pyyhkeet on ihan ehdottomat, mullakin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valkoset pyyhkeet on ihan parhaat :) Laita kuvia sit uudesta järkästä!

   Poista
 2. Olen suunnitellut käsipyyhevalikoiman uusimista valkoisilla pyyhkeillä. Meillä on suurin osa pyyhkeistä mustia tai mustavalkoisia tai harmaita. Olemme saaneet niitä kihla- ja häälahjoiksi, mutta eivät enää vastaa makuani. Ja mustista pyyhkeistä irtoaa hirveästi nukkaa vaikka niitä olisi pessyt miten monta kertaa. :/ Valkoisia käsipyyhkeitä meillä taitaa olla ihan vaan pari kappaletta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli muutama musta pyyhe, mutta tosiaan nukkaa irtosi ärsyttävästi, joten hyllytin ne. Valkoisissa taas näkyy kaikki tahrat ja tummentumat, mutta olenkin ostanut Stockan edullisia Casa-pyyhkeitä, joita raaskii aina välillä uusia. Myös silloin tällöin laitan Ecoverin valkaisuainetta pyyhepyykin joukkoon.

   Poista
  2. No tuota pitikin kysyä, että miten ne pyyhkeet saa pysymään valkoisina, kun meillä ainakin meni heti yhdet pilalle. En tiedä mitä mustaa niihin tuli. Eli valkaisuainetta ostamaan sitten. :) Tilasin nimittäin juuri H&M:ltä valkoisia pyyhkeitä, koska ovat edullisia ja olen tykännyt myös laadusta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!