perjantai 3. tammikuuta 2014

Makuuhuoneen uusi matto

Pienen ähinän ja puhinan jälkeen makkarin uusi matto on saatu paikoilleen. Ei muuten ole ihan helppo operaatio edes kahden ihmisen voimin saada mattoa kahden runkopatjan jalkojen alle, huhhuijjaa. Aina jompi kumpi seisoo maton päällä tai jomman kumman sängyn jalka on tiellä. Lopulta se kuitenkin onnistui, kun tajusimme tekniikan. Nyt matto on siellä missä pitääkin.


Meillä kävi sovituksessa jo aiemmin luonnonvalkoinen Esmeralda-villamatto, mutta se oli värisävyltään hieman väärä eikä ovi mahtunut aukeamaan paksujen kanttausten takia.

Marssimme joulun alla uudestaan Askoon ja teimme mahtavan löydön: Haluamamme matto irtosi alle 60 eurolla, sillä yhdestä matosta sai 30% alennuksen. Maton koko on 100x250cm.


Uusi matto on samaa kuosia kuin olohuoneen ja työhuoneen matotkin, vaikka niitä ei samasta paikasta olekaan ostettu. Matot ovat säänkestävä, mutta sopivat myös sisätiloihin. Olemme olleet näihin mattoihin todella tyytyväisiä. Puhtaanapidosta ei tarvitse huolehtia, sillä mattoon ei tartu juuri mikään lika. Jos jokin suurempi vahinko sattuu, niin matto on täysin vesipestävä. Meillä on vielä vaatehuoneessa valkoinen nukkamatto, joka on aika kamalassa kunnossa. Nukkamatoista kun ei lähde pesussa lika pois, näin todettiin myös pesulassa. Meillä taitaa siis olla vielä yhden maton hankinta edessä.

Sängyssä on HM:n valkoiset lakanat, nämä ovat vaan niin ihanat! Jahkailen edelleen monia kehuja saaneiden pellavalakanoiden hankkimista, mutta en vaan uskalla ostaa niitä karheuden pelossa. Pujahdan mielummin näihin hyviksi todettuihin sileäpintaisiin vuodevaatteisiin ja leikin olevani luksushotellissa, hih!

9 kommenttia:

 1. Hieno matto. Teidän makkari on niin harmonisen tyylikäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matto sopikin yllättävän hyvin. Makkari on ehkä vähän tylsä, mutta haluankin pitää sen seesteisenä sanctuaryna :)

   Poista
 2. Oletko muuten käynyt silittelemässä Anttilan Anno merkkisiä kivipestyjä pellavalakanoita? Yllätyin itsekin niiden pehmeydestä :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  oletko käynyt kokeilemassa Anttilan Anno sarjan kivipestyjä pellavalakanoita? Yllätyin itsekin niden pehmeydestä :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin jännitin hieman pellavien mahdollista karheutta vs. pehmeyttä, mutta niissä on kyllä hyvä nukkua. Eihän ne tietenkään satiinisen tuntuiset ole, mutta herkkä ihoni ei ainakaan pitänyt karheana vaan oikein mukavana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täytyy vielä hieman perehtyä niihin tarkemmin ennen päätöksen tekoa. Kovasti pellavalakanoista tunnutaan tykkäävän!

   Poista
 5. Hyvin passelilta uusi matto ympäristössään näyttää!! m

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!