keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Mutkia matkassa

Sisustusjumalat eivät nyt selvästi ole puolellani. Jokunen postaus sitten kirjoittelin suunneitelmistani tehdä pieni Kelly Hoppen -makeover kotiimme ja projekti onkin käynnissä. Se vain etenee tuskaisen paljon hitaammin kuin soisin. Toisin sanoen, mitään ei oikeastaan ole vielä tapahtunut. Syynä tähän ovat ihan omat virheeni sekä myöhässä olevat postitoimitukset.

Viime viikolla olin tilaavinani Ikeasta kaksi 65x65cm kokoista tyynyä, mutta paketin ollessa hyvin hyvin pieni arvasin heti, että jotain on pielessä. No sieltähän paljastui kaksi valkoista tyynynpäällistä! Hitsin hitsi. En tee näillä päällisillä yhtikäs mitään, minulla kun on muista suunnitelmia tyynyjen suhteen.No, Ikeastahan ei sitten tuon kokoisia tyynyjä ainakaan tällä hetkellä löydy, joten ei kuin googlaamaan. Silmiini osuikin laadukkaan oloiset tyynyt On24 -verkkokaupasta ja ehdin jo onnitella itseäni hyvästä löydöstä, mutta noille tyynyille olisi tullut postikuluineen hintaa lähes 90€! Se on jo hieman liikaa kahdesta sisätyynystä. Ei auta kuin tyytyä Elloksen valikoimiin. Saas nähdä mitkä lituskat sieltä tulee. (Pessimisti ei pety.)

The White Companysta tilasin kaksi kaunista tyynynpäällistä, mutta ne ovat keskenään täysin eri väriset! Ei kun tilaamaan kolmas ja toivomaan, että se on saman värinen jomman kumman olemassa olevan kanssa. Palautan sitten sen, joka jää yli. Eli tätäkin pakettia nyt odottelen.

Entäpä sitten tilaukseni Kelly Hoppenin verkkokauppaan? Tilauksesta on nyt kymmenen päivää ja paketti teillä tietämättömillä. HM Homen paketista taas paljastui paperilla hyvältä kuulostaneet tyynyliinat, mutta luonnossa tilanne olikin ihan toinen. Palautukseen lähtevät. Jokin homma tässä nyt on vinkurallaan kun mikään ei onnistu. Välillä on kieltämättä käynyt mielessä olisikohan helpompaa olla taipumuksiltaan ei-sisustaja... En kuitenkaan aio luovuttaa! Mielessäni siintää visio, jonka toteutan vaikka väkisin :)

8 kommenttia:

 1. Voi, ikävää kuulla kokemistasi takaiskuista :/ Tiedän sen pettymyksen tunteen kun jotakin pakettia noutaa ja sieltä paljaastuukin virheellinen/väärä tuote tms vaikka kyse onkin materiasta niin kyll silti sieppaisee!

  SInun nuo JOIK kynttilät näyttävät todella kauniilta, mutta tummuuko sinulla se lasi kun pidempään poltat? Omani ovat nyt loppumaisillaan ja valitettavasti ovat tummuneet aivan mustiksi reunoilta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastoinkäymisiähän aina välillä sattuu, nyt vaan on ollut niin monta samaa syssyyn, että huumori meinaa loppua! Mutta on se sisustaminen kuitenkin niin ihanaa :) Joik:n kynttilöissä on joskus tullut vähän sellaista mustaa lasin reunaan, mutta olen kyllä saanut sen ihan talouspaperilla pois, eli lasi ei varsinaisesti ole tummunut. Yleensä poltan tuoksukynttilöitä max 1-2 tuntia kerrallaan, näin neuvottiin jossakin, en kyllä muista enää miksi... Tämä tapa kuiitenkin itselleni jäänyt. Harmillista jos lasi tosiaan on tummunut!

   Poista
 2. I feel you!
  Aina kun odottaa kuumeisesti jotain pakettia niin sieltä paljastuukin ihan jotain muuta kuin mitä kuvissa näytti, juuri H&M ja ellos ovat sellaisia paikkoja että usein joutuu pettymään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin on, usein kuva ei vastaa todellisuutta ja sitten tulee pettymys. Mutta ehkä minä tässä vielä vähän sulattelen näitä HM-ostoksia, josko niistä jotain jäisi meille.

   Poista
 3. Mulle kävi vuosi sitten tilatessani Amanda B:ltä kaksi kertaa aivan sirpaleina oleva lyhty. Lopulta sain rahat takaisin. Sisustaminen on kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Inhottvaa, jos on löytänyt jotain ihanaa ja sitten sen saaminen kaatuu noinkin tyhmään juttuun. Mutta sisustajalle sattuu ;)

   Poista
 4. Tutulta kuulostaa, verkkokaupoista tilatessa on mukana aina jännitysmomentti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Toisaalta verkkokaupat ovat niin käteviä kun ei tarvitse juosta ympäri kaupunkia, mutta sitten siinä on se toinen puoli... Onneksi sentään joskus onnistaakin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!