keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Balmuir pallokynttilä

Raaskin vihdoin aukaista joululahjaksi saamamme Balmuirin hopeanhohtoisen pallokynttilän paketistaan. Oli pakko vielä ikuistaa paketti, se on mielestäni niin kaunis nauhoineen päivineen.

Kaapista löytyi kynttilälle juuri sopivan kokoinen lautanen, jonka päällä sitä voi huoletta poltella. Kynttilä pääsi sivupöydälle täydentämään siellä jo olevaa asetelmaa.

Sivupöydällä on nyt ehkä hieman liikaa tunkua omaan makuuni, mutta kynttiläähän on helppo siirrellä välillä vaikkapa keittiön saarekkeen päälle tai ruokapöydälle. Toisaalta tällä paikalla se toistaa hauskasti takana olevan pullon pyöreää muotoa.

6 kommenttia:

 1. Se on kaunis. Oletko raaskinut jo polttaa? :)

  ps. olen takaisin bloggerissa. Muistathan liittyä lukijaksi ellet jo ole ja päivittää osoitteen lukulistaasi : LLOVEYOURSELFF.BLOGSPOT.FI. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vähäsen vasta kokeilin! Hei kiva tietää, mukavaa että olet taas blogin parissa :)

   Poista
 2. Se on kaunis kynttilä, itsekin meinasin että otan pari kuvaa ja sammutan sitten kynttilän, harmikseni puhelin soi ja jäin jaarittelemaan puhelimeen, sitten tutkailemaan uusia postauksia ja kun muistin kynttilän oli se palanut jo vaikka kuinka paljon, mutta käyttöönhän ne on tarkoitettu. Voisitko joskus tehdä postauksen feng shuista, tai mitä asioita pitäisi sisustuksessa ottaa huomioon ?, muistan että joskus mainitsit että peilien pitäisi olla sellaisella korkeudella että niistä näkee, ihan jos jotain pintaraapaisua kertoisit, olisi kiva juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilä on kyllä kaunis, mutta kuten sanoit, käyttöön tarkoitettu. En ole raaskinut kovin paljon poltella, ihailen sitä vielä hetken :) Jokunen postaus tuolla Fengshui-tagin alla onkin, mutta niissä ei ehkä ihan hirveästi ole tietoa. Voisin yrittää jossakin vaiheessa tehdä sellaisen kevyen Fengshui-postauksen. Kiitos toiveesta!

   Poista
 3. Mulla on myös Balmuirin pallokynttilä, mutta sitä ei tasaiselle alustalle saa sijoitettua, koska siinä on semmoinen kynttilänjalkaan sopiva nyppylä alaosassa. Ja kumma juttu, että omani on keltainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa joo tiedänkin sellaisen kynttilänjalkaan tarkoitetun mallin. Sitä ei ehkä viitsi alkaa sahaamaan, että sais sijoitettua tasaiselle alustalle ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!