maanantai 3. helmikuuta 2014

Oi orkidea

Huomasin vasta tässä pari päivää sitten, että maitokaupasta ostetussa orkideassa on kokonaista kolme vanaa! Ei hullumpaa. Rehu on jo nyt lunastanut hintansa, niin kauniisti se on kukkinut jo jokusen viikon. Orkideat ovat oikukkaita, mutta enpä mene siihen tällä kertaa sen tarkemmin. Aika näyttää, kuinka tämän yksilön kanssa käy. Kylpyyn se pääsi joka viikonloppuiseen tapaan lauantaina.

Orkidean ruukku on uusi. Aiemmin olen pitänyt kukkia lähinnä coolereissa, mutta nyt ihastuin tähän taupen sävyiseen astiaan, joka on peräisin Kelly Hoppenin verkkokaupasta, kuten muutkin viimeaikaiset ostokseni.

En kovin usein ota kuvia tästä suunnasta, sillä en varsinaisesti ihannoi saarekkeemme ja keittiötasojemme pintoja enkä pidä kuviin taustamelua tuovista kahvinkeittimistä sun muista härveleistä. Yritän kuitenkin hyväksyä ne hieman paremmin osaksi suurempaa kokonaisuutta. Aiemmin haaveilin täysin valkoisesta kodista, nyt taas olen vähän syvemmän, mutta kuitenkin harmonisen lopputuloksen kannalla. Tähän kokonaisuuteen tulee kuulumaan enemmän sävyjä kuin aiempaan kokovalkoiseen unelmaani. Jännä huomata, miten myös koti on selvästi alkanut muovaamaan minua, sen sijaan, että vain minä muovaisin kotia.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Upea kukka, hauskoja syvällisiä pohdintoja sisustamisesta = kodistasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orkideat ne vain aina jaksavat ihastuttaa! Koti on tärkeä paikka ja herättää paljon ajatuksia :)

   Poista
 2. Sä oot viherpeukalo! Täällä korkeintaan tuhotaan kaikki kukat, en varmaan juttele tareeksi kukilleni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no en nyt sentään viherpeukalo :) Edellinen orkidea meni juuri roskikseen kun olin turhaan yrittänyt saada sitä kukkimaan uudelleen yli puoli vuotta. Siinä oli sellaiset pienet nypykätkin tulossa, mutta sitten se vain alkoi kellastua koko kasvi... Täytyis varmaan kokeilla tota juttelua ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!