maanantai 24. helmikuuta 2014

Olohuoneen sävyjä ja tekstuureja

Täällä on käyty varsinaista tyynysotaa viimeiset viikot; milloin on puuttunut päällinen ja milloin vuorostaan sopiva sisätyyny. Nyt kaikki alkaa kuitenkin asettua paikoilleen.

Olohuoneessa on havaittavissa pientä pehmentymistä mitä tulee tekstiilien sävyihin. Olen asetellut sohvalle kaksi jättikokoista 65x65cm kokoista The White Companyn tyynyä, jotka ovat pehmeän samettiset.

Epätasainen pinta sekä valon mukaan vaihteleva taupen sävy tekevät tyynyistä mielenkiintoiset. Ehkä jopa liiankin mielenkiintoiset, sillä olen ehtinyt saada jo monta lähes hysteeristä kohtausta näiden päällisten ja pedantin luonteeni takia. En millään meinaa uskoa, että ne ovat keskenään saman väriset, niin paljon valo muuttaa niiden väriä. Ja kyllä, olen tiirannut hyvin tarkkaan hyvässä valossa, että ne todella ovat identtiset.

Suurien tyynyjen edessä on 50x50cm kokoiset kitin väriset tyynyt. Nämä päälliset ovat H&M Homen valikoimaa. Kaikki tyynyt on aseteltu Kelly Hoppen -tyylisesti suoraan linjaan, eikä vinottain sohvan nurkkiin.

Olen saanut Kelly Hoppenilta valtavasti inspiraatiota myös erilaisten tekstuurien käyttöön. Kuvasin tähän vielä Louhi-maton, sillä siina on aika kaunis pinta. En alunperin ollut oikein varma pidänkö matosta, mutta nyt se on noussut ehdottomaan suosioon niin värinsä kuin pintansakin vuoksi.

Mitä tykkäätte tästä olohuoneen ilmeestä?

14 kommenttia:

 1. Meillä on samanlainen matto keittiössä, tykkään kovasti :) Ihanan vaaleita sävyjä, kevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kyllä ihan huippu ja todella helppo pitää puhtaaa. Kevättä odotellessa ;)

   Poista
 2. Mä ostin joku 5 vuotta sitten samanlaisen maton tummenpana ja mietin et onks se nyt hyvä, mutta nykyään varmaan joka päivä katon et miten toi matto onkin niin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on sitten käynyt ihan samoin kuin mulla! Ja hyvä kuulla, että matto porskuttaa vielä noinkin monen vuoden käytön jälkeen :)

   Poista
 3. Voi että mää sitten niin ihannoin tuota sun tyyliä sisustaa! Kiitos taas inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
 4. Minkä värinen tuo Louhi matto on? Itse hakusessa joko täysin valkoinen tai harmaa....

  -Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on virallisesti luonnonvalkoinen ja hieman sellainen kittiin taittava vaalea se onkin. Ei siis täysin vitivalkoinen.

   Poista
 5. On kyllä hyvännäköistä! mikä on h&m tyynyjen virallinen väri? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on vaalea beige, kyseessä on tämä tyynynpäällinen:
   http://www.hm.com/fi/product/12926?article=12926-A

   Poista
  2. Itse olen juuri samaa katsonut! Onko muuten louhi maton ja askon maton luonnonvalkoisen välillä väri eroa?

   Poista
  3. Sanoisin, että ovat kyllä erittäin saman väriset :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!