torstai 20. maaliskuuta 2014

Bliss

Sain tällaisen ihanan pussukan joulupukilta. Jo päältäpäin osasin arvata, että luvassa on nautinnollinen rentoutumishetki Helsinki Day Spassa. Olenkin hieman säästellyt tätä ihanuutta sopivaan hetkeen.

Ja toden totta, paketista paljastuikin lahjakortti vapaavalintaiseen hoitoon sekä kirjanen, jossa esittellään tarjolla olevat hoidot. Pallottelin jonkin aikaa kasvo- ja jalkahoidon välillä, mutta koska edellisestä kasvohoidosta ei ole niin kovin kauaa, päädyin jalkahoitoon.

 Nappasin pari kuvaa hoitolan yhteydessä olevasta myymälästäkin.

Ennen hoitoa minut ohjattiin pukuhuoneeseen, jossa sain vaihtaa ylleni muhkean kylpytakin sekä spatossut. Tossut saa ottaa hoidon jälkeen mukaan kotiin jos haluaa.


Odottelin hoitoni alkua loungen eli rentoutumisalueen puolella. Ehdin lueskelemaan hetken lehtiä ja sitten minut jo haettiinkin hoitohuoneeseen.
Hoitohuoneet ovat viihtyisiä ja taustalla soi ihanan rauhoittava musiikki. Jalkahoito oli taivaallinen!

Hoidon jälkeen siirryin jälleen loungen puolelle. Asettauduin mukavaan lepotuoliin ja keräsin lautaselle hieman kuivattuja hedelmiä sekä pähkinöitä. Nautin lisäksi pari kupposta jasmiiniteetä. Loungesta ei ole kiire minnekään, minullakin vierähti siinä rentoutuessa reilu puoli tuntia.

Helsinki Day Spa on yksi lempipaikoistani Helsingin keskustassa. Hoitokokemus on jollakin tapaa kokonaisvaltaisempi kuin monissa tavallisissa kauneushoitoloissa. Pidän kovasti Helsinki Day Span kiireettömästä tunnelmasta ja siitä pitääkin päästä nauttimaan vähintään kerran, pari vuodessa. Hoitohin voi tutustua heidän sivuillaan.

6 kommenttia:

 1. On kyllä todella rentouttavan näköinen paikka <3

  VastaaPoista
 2. Näin on, lahja oli todella mieluinen ja ah, tuolla vaan niin sielu lepää!

  VastaaPoista
 3. Oi ihanalta kuulostaa! En ole koskaan tuolla hoitolassa käynytkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan! Onhan se vähän hintavampi kuin monet ns. tavalliset kauneushoitolat, mutta siinä maksaa kyllä miljööstä ja tunnelmasta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!