lauantai 29. maaliskuuta 2014

Cobellon outletin avajaiset


Kävimme viime tiistaina äitini kanssa Espoon Cobellon outlet-osaston avajaisissa. Tarjoiluihin oli todella panostettu ja valittavana olikin useita erilaisia cocktailpaloja sekä juotavaksi rose kuohuvaa ja kivennäisvettä. 

Tarjolla oli myös luonnollisesti paljon silmänruokaa! Tulikin kierrettyä oikein pitkän kaavan mukaan koko myymälä outlet-osaston lisäksi. Outlet sijaitsee alimmassa kerroksessa.


Kaikki tuotteet oli laitettu kauniisti esille, mikä onkin Cobellolle tyypillistä. Neutraalien sävyjen seassa näkyi myös raikkaampia kevätvärejä esimerkiksi kynttilöiden muodossa. Näistä onkin taas hyvä ammentaa ideoita omaan kevätsisustukseen!

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Pääsispä tuonne. Ostitko mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on todella kaikkea ihanaa! En ostanut tällä kertaa, mutta yksi valaisin jäi kutkuttelemaan... Siitä ei vaan oikein saanut kunnollista kuvaa, täytynee mennä ihastelemaan uudelleen paikan päälle.

   Poista
 2. Voi tuolla Cobellossa pitää päästä käymään, olipa hyvät tarjoamisetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä jos tarjoutuu mahdollisuus! Tarjoilut olivat hyvät ja kokit tekivät ihan livenä koko ajan lisää pikkupurtavaa. Olin kyllä ihan vesilinjalla, joten viini jäi maistamatta.

   Poista
 3. Ihanalle näyttää!! :) Tuonne on kyllä niin päästävä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä, ihailtavaa riittää! Sen voin taata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!