sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Hotellihaaveita


Minulla on järkyttävä hinku päästä Los Angelesiin. Myönsin sen tässä vasta taannoin itsellenikin. En ole käynyt siellä koskaan, mutta koska pidän Miamista erityisen paljon, saattaisi myös L.A. olla makuuni. Rakastan sitä rentoa meininkiä mikä Amerikassa on!Kuvat: http://www.viceroyhotelsandresorts.com/en/santamonica


En pistäisi pahakseni jos joutuisin yöpymään Viceroy Santa Monica -hotellissa. Se vaikuttaa tyylikkäältä ja ylelliseltä. En nyt tiedä kuinka realistisia nämä haaveeni ovat, mutta ainahan sitä saa unelmoida. Mitä te tykkäätte tästä hotellista? Entä onko teillä hyviä hotellivinkkejä Losiin?

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö olekin aivan ihana! Tuon saman fiiliksen ottaisin mielellään kotiinikin.

   Poista
 2. Santa Monicassa on ihanat hotellit ja sijaitsee rannalla. L.A.n keskustan hotellit ovat myös kivoja vaikkakin ne ovat enemmän businessmatkaajien suosiossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Santa Monican ranta kyllä kiehtoo! Mutta voi olla, että täytyy kuitenkin tyytyä johonkin hieman huokeampaan vaihtoehtoon. Jos nyt ylipäänsä Losiin päästään :)

   Poista
 3. Eiks Playa de las Americas ajais saman asian...? :)

  VastaaPoista
 4. Joo, ei oikein voi puhua Los Angelesista, kun se on niin pirstaloitunut, vaan juuri esim Santa Monicasta tai Becerly Hillsistä jne. LA Downtown on pelkkää tylsää businessaluetta.
  Olen Los Angelesissä käynyt useamman kerran ja vielä useammin Miamissa ja erilaisia ne kyllä ovat...oma suosikkini on San Fransisco.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on lomilla aina vuokra-auto, joten aika laajasti tulisi varmaankin koluttua kaupungin eri osat läpi. Unelma olisikin ajaa San Fransiscon ja L.A:n välinen rantareitti <3 Kyllä tuonne länsi-rannikolle on vielä päästävä! Sittenhän sen tietää iskeekö vaiko ei :)

   Poista
 5. Santa Monica houkuttaa Miamin lisäksi myös minua, sukulaisemme asuivat siellä ja olen kuullut pelkästään hyvää, upean hotellin olet taas löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne lähtisin kyllä koska tahansa, samoin Miamiin. Teillähän olisi sitten melkein majapaikkakin valmiina :)

   Poista
 6. Ihanan ylellinen tuo hotelli! :) Olisipa huippua päästä joskus Amerikan maalle! :) Rahaahan tällaisiin matkoihin saa palamaan, mutta... raha on tehty kulutettavaksi... 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli vaikuttaa todellakin ihanalta! Jenkkilä on vienyt ainakin minut mennessään :) Rahaa tosiaan saa kulumaan, mutta välinehän se vain on. Itse ainakin sijoitan mielelläni tällaisiin kokemuksiin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!