sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevättä makuuhuoneessa

Kirjoittelin aiemmin Joutsenen untupeittojen kuumuudesta, joten lähdimmekin Ikeaan lihapullille ja peitto-ostoksille. Mukaan tarttui 9,99€ maksavat viileät peitot, jotka saavat nyt palvella kesäkauden yli. Täytyy toivoa, että peitot ovat huokeasta hinnastaan huolimatta kestävät ja käytössä tarpeeksi viileät.

Lakanoina meillä on tällä hetkellä vanhat kunnon "blogilakanat", eli H&M Homen valkoiset lakanat mustalla kanttauksella. Nämä ovat vaan niin ihanan sileät! Olen aika ronkeli liinavaatteiden suhteen. 

Välillä harmittaa, että makuuhuone jää hieman päitsioon sen sijaitessa alakerrassa, jossa ei päivisin juuri oleskella. Toisaalta on kiva, että se on omassa rauhassaan, mutta välillä olisi mukava ihailla esimerkiksi kauniisti pedattua sänkyä ihan ohimennen. Tuntuu, että myös tuoreet kukat menevät ikään kuin hukkaan nököttäessään yksinään makuuhuoneessa, siksi niitä sinne harvemmin laittelenkaan. Toisaalta, niinä päivinä kun sängyn petaaminen jää, on sekainen näky piilossa katseilta ;)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Makkarin viihtyisyys merkitsee minulle erittäin paljon ja sitä mielellään sisustelenkin, lähinnä lakanoiden ja tyynyjen avulla :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!