tiistai 1. huhtikuuta 2014

Parvekekauden avaus

Puuhastelimme sunnuntaina vähän pihalla haravoiden kuivia lehtiä ja muita roskia pois tulevan nurmikon tieltä. Kottikärryllinenhän sitä tavaraa taas tuli! 

Nypin roskat pois myös koristekivien seasta ja se olikin sitten menoa manikyyrilleni, hanskat kädessä kun homma oli niin kömpelöä. Ruukussa oleva tuijakin on selvinnyt vihreänä talven yli, en tosin tiedä onko se varsinaisesti enää elossa. Plantagenissa sanoivat, että eivät yleensä selviä talvesta.

Puuhastelun jälkeen otimme rennosti parvekkeella. Juhlistimme parvekekauden avausta kirsikalla maustetulla cokiksella, älyttömän hyvää!

 Rötkötin sohvalla ja nautin aurinkoisesta säästä.

Lakkasin siinä sivussa myös kynnet uudelleen. Taas vaihteeksi kynsiin päätyi Zoyan hennon vaaleanpunaista lakkaa.Emme malttaneet olla suunnittelematta tulevaa kesälomamatkaa. Emme kyllä vielä ole päässeet yhteisymmärrykseen siitä, mihin matka suuntautuu. Vaihtoehtoja on niin monia!

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen parveke teillä! :) Me käytiin etsimässä tänään uusia pihakalusteita meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä on niin mukavaa, kun saa vähän laajentaa oleskeluympyröitä ulkotiloihin pikkuhiljaa!

   Poista
 2. Teillä on kaikki niin hyvällä mallilla, me on jo grillattu kerran, mutta tänään tuli takapakkia, on nimittäin maa taas valkoinen :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Meillä on vielä terassi sisustamatta ja grillikin varastossa. Mies kyllä jaksaa puhua siitä jatkuvasti, joten eiköhän se kohta oteta ulos :) Toivottavasti ei tule enää lunta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!