keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Taikalakanat

Olen nukkunut viime aikoina hieman huonosti ja olenkin yrittänyt panostaa makuuhuoneen viihtyisyyteen ja mukavuuteen niin paljon kuin ikinä olen pystynyt. 

Makuuhuoneeseen pitää olla mukava mennä, mutta valitettavan usein sänky jää aamulla petaamatta ja illalla vastassa on mullin mallin oleva sänky. Täytyykin yrittää taas ryhdistäytyä petaamisen suhteen.

Niin kauan kuin muistan, olen ollut todella tarkka lakanoiden laadusta. Kankaan tulee olla tarpeeksi sileää ja mielellään vähän vilpoisan tuntuista. Monet lakanat ovatkin saaneet lähtöpassit siitä yksinkertaisesta syystä, että ne eivät vain ole tuntuneet hyviltä. Hyvä ulkonäkö ei riitä.

Nyt lakanakokoelmamme on kuitenkin aika hyvä ja sitä täydentämään ostimme vielä Hemtexin satiinilakanat. Kun nukuin näissä ensimmäistä yötä, sainkin paremmat unoset kuin aikoihin! Lienee sattumaa, mutta kuitenkin mukavaa :)

Haaveilin aikani kovin paljon pinnalla olleista pellavalakanoista, mutta vähän aikaa sitten totesin, että ne eivät taida olla minun juttuni sen enempää tyylillisesti kuin tuntumaltaan. Ihastelen niitä muilla!


Illalla ennen nukkumaanmenoa tuuletamme makuuhuoneen aina kunnolla. Kasaamme tyynyt ja bed runnerin (mikähän tämä on suomeksi?) rahien päälle odottamaan seuraavaa päivää.

4 kommenttia:

 1. Kiitos lakanavinkistä! Nuo Hemtexin lakanat alkoivat kiinnostamaan kovasti. Minäkin olen luopunut haaveistani pellavalakanoiden suhteen. Teidän makkari on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä voin kyllä suositella, ollaan tykätty tosi paljon! Näitähän on saatavana myös muutamassa muussa värissä. Kiitos kehuista :)

   Poista
 2. Nuohan ovat tosi siistin näköiset ja jos vielä unihiekkaa heittivät niin hyvä! m

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!