perjantai 25. huhtikuuta 2014

Terassi

Korkkasimme pääsiäisenä grillikauden, johan sitä oli odotettukin! Nyt ilmat ovat taas kylmenneet hieman, mutta kyllä se kesä sieltä tulee. Kaivoimme esille myös aurinkotuolit sekä ostimme Ikeasta uuden paviljongin vanhan tilalle, se oli nimittäin kolmen kesän käytön jäljiltä jo lähes musta, heh! Katoksen vieressä kasvaa suuri vaahtera, joka tiputtaa kaikenlaista roskaa ja lisäksi majoittaa lintuja oksillaan. Voitte vain kuvitella millaista jälkeä siitä syntyy valkoiseen kankaaseen. Toistaiseksi uusi katos hohtaa valkoisena, puussakaan kun ei ole lehtiä. Terassi on kuitenkin vielä aika paljaan näköinen kun ei ole kesäkukkia, mutta valmiimmasta kokonaisuudesta tulee varmasti kuvia myöhemmin. Joko siellä on terassit ja parvekkeet viritetty kesäkuntoon?

2 kommenttia:

  1. Ihana terassikausi:) Olen istunut terassilla koko viikonlopun, ei sieltä viitsi edes sisälle tulla kun on niin lämmin. Todella kiva tuo paviljonki, voi sateellakin nauttia ulkoilmasta ja siitä terassista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ihanaa kun ilmat ovat alkaneet lämmetä! Katos on kätevä, eipä tipu kaikki liat ja roskat myöskään ruokapöydän ja tuolien päälle, pääsee vähän vähemmällä siivoamisella ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!