perjantai 16. toukokuuta 2014

Aurinkoon

Minä en ole viime vuosina luottanut Suomen kesäsäihin niin paljon, että olisin viettänyt koko kesäajan täällä. On jotenkin turvallinen tunne, jos on matka varattuna.

Meiltä jäi poikkeuksellisesti aurinkoon suuntautuva talvilomamatka väliin tänä vuonna, joten matkakuume alkaa jo nousta aikamoisiin lukemiin. Olemmekin haaveilleet seuraavasta matkasta jo tovin. Ykkössuosikkini oli USA, mutta sinne suuntautuva reissu nielee aina niin paljon rahaa, että se sai nyt jäädä haaveeksi. Jenkkilähaaveista kirjoittelinkin aiemmin täällä. Suosikkilistallani oli myös Santorini, mutta mies arveli sen olevan liian pikkuinen saari viikon kestävälle lomalle.

Päädyimme siis pysyttelemään tällä kertaa Euroopan sisällä ja muutama viikko sitten varasimme vihdoin loman lämpöön. Lähtö koittaakin ihan pian, nimittäin reilun viikon päästä! Matkakohteen valinta ei ollut aivan helppo, sillä touko-kesäkuussa ei vielä ole monessakaan kohteessa takeita kunnon hellelukemista. Itseni tuntien olen todella pettynyt jos joudun hytisemään aurinkotuolissa pyyhkeen alla... Niinkin on joskus käynyt.

Tutkailtuamme asioita hieman valikoitui matkakohteeksi Kyproksella sijaitseva Pafos, jota kuvailtiin yhdeksi Euroopan aurinkovarmimmista kohteista. Itse en ole koskaan käynyt Kyproksella ja olenkin mieltänyt  sen enemmän sellaiseksi nuorison bilepaikaksi. Menoa ja meininkiä saarella epäilemättä piisaa, mutta Pafos vaikutti rauhalliselta ja rentouttavalta. Onko teillä kokemusta Pafoksesta tai ylipäänsä Kyproksesta?


Haemme lomalta ensisijaisesti lämpöä, rusketusta, rentoutumista, hyvää ruokaa ja kunnon lepoa. Olemme myös vuokranneet auton koko viikoksi, jotta voimme kierrellä saarta riippumatta kenenkään muun aikatauluista. Ihan koko viikkoa kun tuskin jaksaa viettää vain hotellin ympäristössä, vaikka se vaikuttaakin mukavalta, Hotellimme on tarkoitettu vain aikuisille, joten uima-allasaluekin lienee rauhallinen ilman vedessä räpiköiviä pienokaisia :)

kaikki kuvat Finnmatkat.fi


Olen jo oppinut, että halloumi-juusto on  nimen omaan Kyproslainen erikoisuus, joten sitä aitoa on ehdottomasti maistettava! Muita toiveita lomalle:

 • rentouttava hieronta hotellin spassa
 • pulikointia uima-altaassa ja ehkä myös meressä
 • lasillinen kylmää valkoviiniä aurinkotuolissa
 • kirjojen ja lehtien lukemista
 • hyvät yöunet
 • kevyttä ja maukasta ruokaa
 • kiertelyä ympäri Kyproksen saarta

Onko teillä lomareissuja tiedossa kesän varalle? 

2 kommenttia:

 1. Lomailu ja matkailu on ihanaa :) Itsekin suuntaan heinäkuussa Floridaan ja Bahamasaarille! Rentouttavaa matkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah voi että, Florida ja Bahamasaaret ovat lempipaikkojani! Kiitos, odotan matkaa kovasti!

   Poista

Kiitos kommentistasi!