torstai 29. toukokuuta 2014

Kookosta ja sitruunaa

Olen tehnyt mielestäni loisto-ostoksia Vitacost-verkkokaupasta viime aikoina. Verkkokauppa on aika saman tyyppinen kuin ehkä vähän tunnetumpi iHerb, mutta oman kokemukseni mukaan paketit tulevat Suomeen paljon nopeammin. Siksi olenkin kääntynyt Vitacostin puoleen yhä useammin.

Viimeksi tilasin muun muassa tätä aivan taivaalliselta tuoksuvaa nestemäistä saippuaa. Otin tietysti riskin tuoksun kanssa kun netin kautta ei pysty haistelemaan, mutta riski kannatti! Olen nyt aivan ihastunut tähän. Pullon koko on 960 ml, joten siitä riittää saippuaa pitkäksi aikaa. Etiketin mukaan aine olisi sopiva myös shampooksi, suihkusaippuaksi sekä kylpyvaahdoksi, mutta itse ajattelin nyt käyttää sitä ihan käsisaippuana.

Meillä on keittiössä sekä molemmissa kylppäreissä vaahdottavat saippuapumput, joihin lisään aina tarpeen tullen saippuaa tästä isosta tönikästä. Tosin parissa on vielä piparmintun tuoksuista saippuaa jäljellä, mutta kunhan se loppuu vaihdan tätä tilalle. Vaahdottavista saippuapumpuista kerroin aiemmin täällä.

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, hauskan näköinen purtilokin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ole hinnalla pilattu :) Purtilo oli menossa kaappiin, mutta jäipä nyt hetkeksi esille kun oli niin kiva.

   Poista
 2. Kiitos kivasta vinkistä. Puhdistusaineiden täytyy tuoksua hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Tuoksu vaikuttaa omalla kohdallani tosi paljon valintaan. Ihanaa, että näissä turhia kemikaaleja sisältämättömissäkin tuotteissa on herkullisia tuoksuvaihtoehtoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi!