lauantai 31. toukokuuta 2014

Maailman mukavimmat varvassandaalit

Olen tuskaillut jo monta vuotta Tkees*-merkkisten varvassandaalien tilaamista Suomeen. Niistä harvoista paikoista, joista tilaaminen on onnistunut, on aina ollut koot tai haluamani värit loppu. Viime vuonna hyödynsinkin Miamin matkaamme ja tilasin muutamat sandaalit suoraan hotelliimme. Näin vältyin myös tullimaksuilta. Minulla onkin sandaaleja nyt neljässä eri värissä: pinkit, ruskeat, kultaiset ja hopeiset.

Nämä sandaalit ovat todellakin mukavat jalassa, joten siksi olen niitä jaksanut metsästää. Pehmustettu pohja ja ohuet remmit ovat omaa luokkaansa. Jalkapohjat eivät väsy eikä varpaanväliä hierrä. Nytpä huomasin, että Tkees on rantautunut myös Zalandolle!* Suosittelen kurkkaamaan valikoiman*. Eri mallistot on nimetty hauskasti meikkitermejä käyttäen: Foundations, Highlighters, Blends, Sunscreens, Shadows ja niin edelleen. Liputan todellakin näiden popojen puolesta! Näitä tossuja on nähty myös monen julkkiksen jalassa, heistä esimerkkeinä Lindsey Lohan, Jennifer Aniston, Lauren Conrad ja Angelina Jolie muutamia mainitakseni. Jostakin jenkkilehdestä nämä alunperin bongasinkin.

4 kommenttia:

 1. Onko tuo kengän koko millainen kun Zalandolla lukee että normaalia pienempi koko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, koot ovat pieniä. Minulla on tarkalleen 37 jalka, mutta näissä varvastossuissa minulle juuri sopiva on USA koko 7, joka on näissä kengissä merkitty vastaamaan eu kokoa 38. Eli tästä saat toivottavasti osviittaa :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, taidankin tilata Jenkkien matkalla tollaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat tosiaankin supermukavat eli suosittelen! Ai että lähtisin itsekin mieluusti rapakon taakse <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!