torstai 8. toukokuuta 2014

Michael Todd true organics osa 1


Nyt tulee asiaa viime aikoina käyttämästäni luonnonkosmetiikasta, joten hypätkää yli jos ei innosta :)

Olen käyttänyt nyt muutaman viikon Michael Todd true organics:n tuotteita, jotka tilasin heidän omasta amerikkalaisesta verkkokaupastaan. Tulleja maksoin yhteensä noin 30€ ja lähetyskulut olivat ilmaiset kun summa ylitti tietyn rajan. Minulla oli lisäksi 15% alennuskoodi. Verkkokaupan sekä tullin toiminta oli mielestäni nopeaa ja moitteetonta ja ostokset maksoin kätevästi PayPalin kautta. Tullaus hoitui nettiportaalissa.

Esittelen tilaamani tuotteeet kahdessa eri osassa, jotta postauksesta ei tulisi mahdottoman pitkä.
Charcoal Detox Cleanser on kasvoputsari, jolla ainakin minä onnistun saamaan meikit hyvin pois. Tuote puhdistaa muutenkin ihon kunnolla. Tuoksu ei ehkä ole omaan nenääni kaikkein paras, en nimittäin ole suuri laventelin ystävä ja se mielestäni tuoksuu tässä tuotteessa päällimmäisenä. En kuitenkaan ole kokenut tuoksua esteeksi tuotteen käytölle sillä pidän siitä muuten. Plussaa anti-aging sekä epäpuhtauksia ehkäisevästä ominaisuudesta.
Johtopäätös: Hyvä puhdistustuote, ostaisin uudelleen. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Blue Green Algae Toner -kasvovesi on yksi suosikeistani! Se jättää iholle mukavan kostean tunteen. Plussaa alkoholittomuudesta sekä antibakteerisista ominaisuuksista. Tuoksuu laventelille ja teepuulle, mutta tuoksu haihtuu iholta nopeasti ja päällehän levitetään aina kuitenkin kosteusvoide. Sopii kaikille ihotyypeille.
Johtopäätös: Ihana ravitseva kasvovesi, joka antaa raikkaan ja miellyttävän tunteen iholle. Ostaisin uudelleen. Hyvä hinta-laatusuhde. 

Knu Anti Aging Face Lift -voide on tullut esiin positiivisessa sävyssä muutamassa katsomassani Youtube-videossa, joten kiinnostukseni heräsi. Nyt kokeiltuani sitä täytyy sanoa, ettei se mielestäni ole mitenkään päin täyden hintansa arvoinen (150$). Itse sain napattua sen kamppiksen aikaan, jolloin alennusprosentti oli huimat 83 (uskomattomia nämä Amerikan kampanjat välillä!), muutoin se varmasti olisi jäänyt hankkimatta. Voiteella luvataan olevan liftaava vaikutus, mutta harvoinpa se kovin näkyvä on minkään voiteen kohdalla. Voide voisi myös olla omaan makuuni hivenen kosteuttvavampi. Tuoksu on ihan hyvä, mutta aika voimakas. Olen käyttänyt tuotetta vain yöaikaan, joten en osaa sanoa kuinka se käyttäytyisi meikin alla.
Johtopäätös: Hyvä voide, mutta ei niin hyvä, että ostaisin täydellä hinnalla. Toiminee paremmin iholla, joka ei tarvitse tujua kosteutusta.

 
Knu Anti Aging -Serumia olen levittänyt iltaisin Knu Anti Aging Face Lift -voiteen alle. Myös tämän tuotteen hinta on päätähuimaava, jos siitä joutuu maksamaan täyden hinnan (150$). Mielestäni se ei kuitenkaan ole tehnyt iholleni juuri mitään, vaikka sen sanotaan olevan kiinteyttävä ja ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva. Seerumi ei myöskään tunnu kovin kosteuttavalta. Seerumi sinänsä on ihan miellyttävä levittää iholle, joten tulen varmasti käyttämään sen loppuun. Tuotteen luvataan myös mm. parantavan aknesta, arvista sekä ruusufinnistä kärsivää ihoa ja ehkä vaikutukset näkyvätkin paremmin pidemmän (parin kuukauden) käytön jälkeen.
Johtopäätös: Perusseerumi. Luonnonkosmetiikan muilta merkeiltä löytyy varmasti yhtä hyviä.


Huomenna sitten toinen osa, jossa loput tuotteet arvosteluineen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!