torstai 22. toukokuuta 2014

Pakkailuja

Kaivoin varastosta esiin laatikon, jossa säilytän keveimpiä kesävaatteitani talven yli. Nyt on vihdoin taas tullut aika, että niitä tarvitaan! Rakastan matkailua, mutta pakkaaminen onkin sitten toinen juttu. Faktahan nyt vaan on, että siltä ei ikävä kyllä voi välttyä jos reissuun mielii. Joten härkää sarvista! Keräilinkin jo pinoon muutamia neutraalin sävyisiä mekkoja; valkoisen rantamekon (vastaava täällä*), sinivalkoraidallisen lyhyen mekon (vastaava täällä*) sekä mustavalkoraidallisen maksimekon (vastaava täällä*).Osaan yleensä arvioida aika hyvin tarvitsemieni vaatteiden määrän, joten mihinkään "ylipakkaamiseen" harvoin sorrun. Jenkkeihin suunnatessa tosin laukku ammottaa tyhjyyttään, tiedossa kun on, että täytettä tarttuu matkan aikana mukaan. Nyt suunnatessamme Kyprokselle ei kysessä ole mikään shoppailuloma, joten yritän mahdollisimman tarkkaan miettiä mitä tulen tarvitsemaan. Mutta jos jotakin unohtuu, niin tokihan Kyproksellakin kauppoja on. Yksi heikkouteni ovat raikkaan väriset, varsinkin pinkit bikinit*. Bikinilaatikkoni onkin aika pulleassa kunnossa, joten niitä tulee pakattua reissuun useampi pari. Tein pienen inventaarion ja tällä hetkellä omistan 18 bikinit. Hupsista.

Zalandolla* on muuten menossa kampanja, jossa saat mm. bikineistä ja muista rantavaatteista* 15% alennuksen koodilla RANTAMUOTI.

* Etukoodi on voimassa 25.05.2014 asti | Edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | Tilauksen vähimmäisarvo 100,00€ | Koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin | Yksittäiset tuotteet voivat olla poissuljettuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!