torstai 15. toukokuuta 2014

Paperihäät

Vietimme mieheni kanssa tässä taannoin 1-vuotis hääpäiväämme. Vuosi on mennyt todella nopeasti ja Miamissa juhlitut häät ovat vielä tuoreessa muistissa. Olisin mieluusti matkannut Miamiin tänäkin vuonna, mutta se ei nyt ollut mahdollista. Täytyy siis tyytyä katselemaan vuoden takaisia kuvia.

Söimme kotona makoisan aamiaisen ja mieheni oli jopa kipaissut hakemassa lempikukkiani eli valkoisia liljoja.


Kävimme myös syömässä Kulosaaren Casinolla, joka kauniista merellisestä sijainnistaan huolimatta ei ollut aivan niin loistelias kuin odotin; pieni freesaus olisi ihan paikallaan.

Mutta mikä tärkeintä, ruuat olivat varsin maukkaat. Otimme molemmat parsamenun, joka osoittautui hyväksi valinnaksi. Annokset olivat sopivan kokoisia, ei tullut liian täyteen, mutta nälkäisenäkään ei tarvinnut kotiin poistua. Tulipa tämäkin paikka koettua!

6 kommenttia:

 1. Oi, mitä kuvia, rakkautta, herkkuja ja kauniita maisemia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli tämäkin hääpäivä, vaikka mielummin olisin viettänyt sen Miamissa ;)

   Poista
 2. Mukava alku hääpäivätradizioonille!! mamatschi

  VastaaPoista
 3. Onnea hääpäivän johdosta. Voi, että ne on kauniita noi valkoiset liljat. Huomenna on ystäväni synttärit, joten ajattelin hänelle viedä liljoja ja tietty valkoisena, ostiko miehesi kukat kukkakaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja tosiaan, liljat ne vaan aina jaksavat ihastuttaa. Kukkakaupasta osti kyllä, ja oli itse asiassa käynyt jo viikkoa aikaisemmin tilaamassa kukat, että niitä varmasti on sitten saatavana oikeana päivänä. Olin ihan ällikällä lyöty kun kuulin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!