perjantai 2. toukokuuta 2014

Tuliterät tennarit


Vanhat tennarini alkoivat olla jo aika kulahtaneessa kunnossa, joten päätin investoida uusiin. Olen lykännyt niiden hankkimista jo jonkin aikaa, sillä mielessäni pyöri kauhukuvia kaupungilla juoksemisesta selkä märkänä.

Päädyin lopulta tilaamaan kotiin kolme paria tennareita ja odotellessani niiden saapumista toivoin sormet ristissä, että edes yhdet istuisivat jalkaani.

Kaikeksi onneksi löysin kuin löysinkin suosikit! Kyseessä ovat nämä* Lacosten tennarit. Ne tuntuvat hyvältä jalassa ja kokokin vastaa juuri sitä mitä kengissä lukee. 


Sovituksessa kävivät myös nämä* ja  nämä* tennarit, mutta kummatkaan niistä eivät tuntuneet oikein omilta. Toiset olivat liian löysät eivätkä tukeneet ollenkaan, toiset taas puristivat ikävästi kärkiosasta. Sanoisin, että jalkani on aika normaalilevyinen, ennemmin kuitenkin vähän leveä kuin kapea.


Nyt kun vielä raaskisi korkata nämä uudet kenkulit käyttöön. Ne ovat niin ihanan valkoiset ja puhtaat, että olen vasta tepastellut sisätiloissa. Mutta käyttöönhän ne on tarkoitettu, joten eikun ulos!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! <3 Oonkin Lacosten valkoisia tennareita aika monta vuotta ihaillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Tykkään kans! Oon vannoutunut Lacosten tennareiden kannattaja, nää taitaa olla jo neljännet!

      Poista

Kiitos kommentistasi!