perjantai 27. kesäkuuta 2014

Herkkusävyjä

Sain testiin ihanan värikkäitä Zoyan kynsilakkoja. Olen vannoutunut Zoyan kannattaja, sillä haluan myös kynsilakoissa kääntyä mahdollisimman myrkyttömien tuotteiden puoleen.

Zoya on niin sanottu 5-free kynsilakka. Se ei siis sisällä tolueenia, formaldehydiä, formaldehydihartsia, kamferia tai DBP:tä, jotka saattavat olla kasinogeenisia eli syöpää aiheuttavia tai vaikuttaa häiritsevästi hormonitoimintaan.

Korallista Cassi-lakkaa tulen varmasti käyttämään enemmän varpaissa, mutta koska niihin päätyi nyt toinen lakka niin tässä näyte Cassista sormien kynsissä.

Marley on vaalea laventelinen lila, joka peittää mukavasti jo yhdellä kerroksella.

Olen jo jonkin aikaa ihaillut minttuisia sävyjä ja Neely vastaakin tähän tarpeeseen loistavasti!

Varpaisiin laitoin Kikiä. Tämä sävy oli kaikkein hankalin taltioida kuviin totuutta vastaavaksi; sävy ei luonnossa mitenkään taita lilaan vaan on enemmänkin kirkas pinkki. Siksi siihen ihastuinkin!

Zoyaa jo pari vuotta käyttäneenä voin sanoa, että laadusta ei tämän lakan kohdalla ole tingitty, vaikka se ei sisälläkään kaikkia useimmissa kynsilakoissa olevista ainesosista. Lakan pysyvyys on huippuluokkaa ja värit ihanan täyteläisiä. Myös värivalikoimaa on valtavasti!

Täältä  näet Zoya jälleenmyyjät Suomessa. Onko Zoya sinulle tuttu kynsilakkamerkki?

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo laventeli ja minttu olisi vähän "uutta"!! Harkintaan!! m

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!