sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kuulautta iholle: Glamglow-naamiot

Näistä Hollywood-tähtienkin käyttämistä huipputehokkaista naamioista on kohistu jo jonkin aikaa ja minunkin kiinnostukseni heräsi. Sain blogin kautta testiin sekä Glamglow Youth Mud Maskin* että Glamglow Supermud Clearing Treatmentin ja haluan nyt jakaa omat kokemukseni näistä It-tuotteista.

Ensimmäisenä testasin Glamglow Supermud Clearing Treatment -naamiota. Jo kaunis valkoinen pakkaus vetosi minuun ja sai tuotteen tuntumaan ylelliseltä heti kättelyssä. Itse tuote on todellakin mudan näköistä, mutta raikkaan tuoksun vuoksi sitä ei ollut mitenkään epämiellyttävä levittää kasvoille.

Itse testasin tuotetta ihan perinteisen naamion tyyliin koko kasvoille levitettynä antamaan kyytiä kaikille epäpuhtauksille kuten mustapäille ja mahdollisille muille kuona-aineille. Naamio on monipuolinen, nimittäin sitä voi käyttää hyvin erilaisiin ihon tiloihin:

 • Ihon epäpuhtauksiin, näppyihin, ihohuokosiin, mustapäihin ja haavaumiin
 • Koko kasvoille tai paikallishoitona
 • Parranajohaavoihin
 • Sisäänkasvaneisiin karvoihin
 • Kaikille ihotyypeille
 • Naisille ja miehille

Annoin tuotteen vaikuttaa iholla 15 minuuttia. Se kuivui kasvoille kovaksi kerrokseksi, jonka huuhtelin lämpimällä vedellä pois pientä pesulappua apuna käyttäen. Täytyy sanoa, että iho oli todella pehmeä ja ihohuokoset puhtaat. Ihan kaikkia mustapäitä se ei nenästäni poistanut, mutta toi ne kuitenkin pintaan, joten varovasti puristin viimeisetkin pois. Ehkä annan naamion vaikuttaa ensi kerralla hieman pidempään näissä kohdissa. Iho on kaiken kaikkiaan todella puhdas ja kuulas, eikä mitään ärsytyksen merkkejä ollut havaittavissa.

Mustaan pakattu Glamglow Youth Mud Mask lupaa hehkuvat ja sileät kasvot 10 minuutissa. Tulosten luvataan kestävän jopa kolme päivää. Naamio lupaa seuraavaa:
 • 3 päivän hehku kollageeni­synteesin ansiosta
 • Pienentyneet juonteet ja rypyt
 • Kirkas, pehmeä ja silottunut iho
 • Monitasoinen ja ihoa tasoittava kuorinta
 • Kiinteämpi iho ja supistuneemmat ihohuokoset
 • Puhtaampi iho säilyttäen sitä suojaavan kalvon
 • Suoja vapailta radikaaleilta


Myös tämä tuote on nimensä mukaisesti kovin mutaisen näköistä, mutta tuoksuu ihanalle. Levitin naamion koko kasvoille ja otin 10 minuutin rentoutushetken sohvalla. Tämä naamio kihelmöi hieman ihollani, mutta tunne ei ollut mitenkään voimakas. Tuote kuivui kasvoille kovaksi kerrokseksi ja poistin sen samoin kuin Glamglow Supermud Clearing Treatment:n, eli lämpimällä vedellä ja pesulapulla. Naamio olisi varmaankin helpointa kyllä poistaa suihkussa, sen verran tiukassa se istui. Naamion jälkeen kasvot olivat todella pehmeät ja mielestäni luvattu kolmen päivän vaikutus kesti siinä mielessä, että itselleni ei tullut mieleenkään käyttää esim. kuorintavoidetta tai muuta tehokkaasti puhdistavaa ainetta, sille ei yksinkertaisesti ollut tarvetta. Ihohuokoset supistuivat silminnähden. Myös ihonsävy tasoittui.

Molemmat tuotteet ovat mm. parabeenittomia, mikä on itselleni tärkeää. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (jota yleensä käytän) ne eivät ole, mutta raaka-aineet ovat sen verran hyvät, että en nyt takerru tähän. Tuotteita ei myöskään ole testattu eläinkokein ja ne soveltuvat myös vegaaneille.

Tuotteita myyvät Stockmann-tavaratalot, Sokos (Helsinki), Sokoksen verkkokauppa ja Kicks-myymälät.

4 kommenttia:

 1. Wau, mikä vinkki. Tollaista haluaisin kokeilla. Suloista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on kiva lotrailla oikein kunnon luksustuotteilla. Ihanaa iltaa!

   Poista
 2. Nuo ovat kyllä huippunaamioita! Olen testaillut ja fanitan kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näissä selvästi tehoa on! Tunne naamion jälkeen on ihana!

   Poista

Kiitos kommentistasi!