keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kuumasta kylmään
Pafoksen matka on nyt takana päin ja täytyy sanoa, että oli pienoinen järkytys saapua maanantaina sateiseen ja koleaan Helsinkiin. Pafoksella meitä hellittiin koko viime viikon yli 25 asteen lämpötiloilla ja nautin lämmöstä suunnattomasti.

Hotelli ei aivan vastannut odotuksiamme, jotka olivat ilmeisen korkealla. Hotelli oli ihan kiva, muttei mikään luksus. Myöskään ruuat eivät yltäneet toivomallemme tasolle. Mikään ei kuitenkaan ollut sen suuremmin vialla, joten eipä se matkatunnelmia latistanut. Allasalue oli kiva ja nautimmekin useana päivänä myös illallista sen äärellä.


Päivämme koostuivat pitkälti auringonotosta ja altaaseen pulahtelusta. Allasbaari tarjoili muun muassa herkullisia Coco colada -juomia, nami!Ajelimme myös autolla pitkin saarta käyden muun muassa Limassolissa ja Larnakassa. Pienen lisämausteen liikennöintiin toi vasemmanpuoleinen liikenne, jonka ansiosta istuin kyydissä ensimmäisen päivän kauhusta kankeana. Sitten liikenteen "väärinpäin" toimimiseen tottui, mutta silti lähes joka kerta kävellessämme autolle meinasimme suunnata päinvastaiselle puolelle autoa kuin oli tarkoitus! Saimmekin tästä hyvät naurut useaan otteeseen. Keppivaihde ja vasemmanpuoleinen liikenne; minua ei kuskin paikalle olisi saanut!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä <3 Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, tuolla kelpaisi lekotella! Kiitos vinkistä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!