tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pafoksen ostokset

Vaikkei Kyproksen reissu mikään ostosmatka ollutkaan, jotakin pientä silti tarttui mukaan. Pafokseen on tullut viime vuoden lopulla Kings Avenue Mall -kauppakeskus, josta löytyi ihan kivasti kauppoja. Mikään jätti mall ei kuitenkaan ollut kyseessä, vaikka piipahdimmekin siellä muutaman kerran.

Olen yleensä ollut kiilakorkosandaalien perään, mutta koska kokoelmassani on niitä riittämiin kiinnitin katseeni mataliin sandaaleihin. Valikoimaa oli hurjasti eivätkä hinnat päätä huimanneet.

Päädyin ostamaan kaksien vaaleiden sandaaleiden lisäksi myös monivärisemmät yksilöt. Värit ovat kuitenkin hillittyjä ja minun garderoobiini sopivia. Nämä sandaalit menevät kivasti niin beigen, vaaleanpunaisen kuin kermanvärisenkin laukun kanssa.En voinut vastustaa näitä vaaleanpunaisia bikinejä. Istuvuus oli täydellinen ja värikin mieleeni. Näistä pulitin muistaakseni 37€.Lisäksi ostin muutamat housut, mikä on varsin yllättävää! Yleensä housujen ostaminen on kohdallani todella haasteellista, enkä olekaan viime aikoina juuri viitsinyt lähteä niitä sovittelemaan. Kyproksella kuitenkin fiilikseni oli niin rento, että jaksoin testailla housujakin. Nämä kolmet super-stretch kesähousut lähtivät mukaan. Kaikilla oli hintaa noin 20€. Oli ihanan virkistävää käydä kaupoissa, joita meiltä ei täältä löydy! Kahdet ovat Stradivariuksesta ja yhdet Tally Veijl:stä.Tällä kertaa en tehnyt mitään sisustuslöytöjä, mutta ihailin kyllä Zara Homen ikkunaa ja kävin sisälläkin kääntymässä. Ensi kerralla sitten!

6 kommenttia:

 1. EIIIIIIKÄ!! En kestä noita ihania värejä! m

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä, varsinkin vikat kengät oli mun mieleen =) Marsu

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kauniita ja hempeitä kesävärejä! Ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika namskuja ovat kyllä :) Näin kesällä on kiva vähän "revitellä" ja jopa ihan vältellä niitä perus mustaa ja harmaata.

   Poista

Kiitos kommentistasi!