keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Parvekeaamiainen

Vielä kun saimme nauttia niistä ihanista lämpimistä päivistä, mutustelin aamiaista parvekkeella. Aamulla parvekkeelle ei vielä paista kuumasti, joten siellä on mukava istuskella kun on tulossa lämmin päivä.

Parveke jää meillä suorastaan liian vähäiselle käytölle, sillä pihallakin on mukavasti tilaa ja grillikin sijaitsee siellä. Viime aikoina olen kuitenkin "löytänyt" parvekkeen uudelleen, sillä se on suojaisampi ja yksityisempi paikka kuin pihamme. Tänne eivät naapureiden katseet yllä!

Jäin vielä lueskelemaan hetkeksi lehteä ja viimeistelemään teekupposen. En ole sen kummemmin ehtinyt sisustella parveketta kesää ajatellen, sinne kun tosiaan paahtaa niin kuumasti välillä, etteivät kukat tai muut kasvit oikein pysy elossa! Täytyy siis keksiä jotakin muuta koristusta herättämään parveke eloon.

3 kommenttia:

 1. Kauniit kalusteet teillä. Kysymys: mikä on kynsilakkasi merkki/sävy varpaissa? Tosi kaunis, kesäinen karkkilakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Kynsilakka on Zoya-merkkinen ja sävy Shelby, tykkään siitä tosi paljon! Zoyan lakoista onkin tulossa juttua blogiin lähiaikoina. Zoyaa voi olla hieman hankala löytää vielä Suomesta kovin monesta paikasta, mutta itse olen ihan meilitse tilannut Nail Citysta, sieltä on ystävällisesti toimitettu lakka ja lasku postitse. (info@nailcity.fi)


   Tässä vielä linkki Nail Cityn sivulle:
   http://www.nailcity.fi/epages/25092009-1.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/25092009-1/Categories/Imprint

   Poista
  2. Voi kiitos! Ja kiva kuulla että kirjoittelet vielä lisää näistä lakoista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!