torstai 5. kesäkuuta 2014

Puteleita testissä

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, Aubrey Organics lähetti minulle ystävällisesti testiin muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita. Aloe Vera -geeli sekä ylellinen ruusukäsivoide pääsivätkin tositoimiin Kyproksen matkalla.

Aloe Vera -geeliä oli kiva levittää suihkun jälkeen auringon paahtamalle iholle ja mieto viilentävä vaikutus tuntui ihanalta. Pullo ei ole kovin suuri (118 ml), mutta kyllä tuolla määrällä kaksi ihmistä lotraili viikon kestävällä reissulla. Aloe Vera -geeli on 98% luomulaatuinen ja mielelläni käytänkin tällaisia tuotteita, joissa ei ole turhia kemikaaleja. Miinuksena sanottakoon, että tuotteen koostumus on enemmänkin vesi- kuin geelimäinen. Tämä mielestäni hankaloitti hieman tuotteen levitystä iholle. Toisaalta vesimäisyys taas kertoo siitä, että tuotteessa ei ole käytetty mitään ylimääräisiä sakeuttavia ainesosia.

Lentokoneessa vakiovarusteenani on käsivoide ja tällä kertaa olin pakannut käsimatkatavaroihin Rosa Mosqueta ruusu -käsivoiteen. Tuubin koko on 89 ml, joten sen saa kuljettaa matkustamossa. Voidetta tulikin lisättyä käsiin useampaan otteeseen muutaman tunnin lennon aikana. Miellyttävän hento tuoksu ja kermainen muttei rasvainen koostumus tekivät tästä tuotteesta ehdottomasti todella mukavan käyttää. Uusi suosikki!Kuusamavartalovoiteen korkkasin käyttöön vasta vajaa viikko sitten. Aurinkoloman jälkeen iho kaipaa ekstrakosteutusta ja rusketuskin pysyy paremmin kun muistaa huolehtia ihon rasvaamisesta. Tässäkin voiteessa on miellyttävä koostumus ja pumppupullo on ehdoton plussa. Tuoksu on omaan herkkään nenääni ehkä hieman voimakas, pidin enemmän ruusuvoiteen tuoksusta. Sitäkin saa näissä isommissa pumppupulloissa.


Bonuksena sain vielä minikokoisen hiuslakan, joka on kasvipohjainen. Vaikka luonnonkosmetiikkaa käytänkin lähes pelkästään, täytyy tunnustaa, että kaapissani lymyilee vielä ns. normikosmetiikan hiuslakka. Tätä Natural Missst -lakkaa kokeiltuani totesin, ettei se ole oikeastaan hassumpi! En tiedä uskaltaisinko heti lähteä sen voimin koko illan kestäviin juhliin, mutta ainakin ylöspäin sojottavat irtohiukset sillä sai hyvin siloitettua. Täytyy varmaankin käyttää lakkaa vielä muutaman kerran, jotta saan kunnollisen tuntuman siitä. Lakasta on muuten saatavana myös versio, jossa on vahva tuki. Hiusten muotoilutuotteisiin voit tutustua täällä.

Toivottavasti näistä vinkeistä on teille hyötyä! Mikäli kiinnostuit Aubrey Organicsin tuotteista kannattaa rekisteröityä uutiskirjeen tilaajaksi; näin saat 20% alennuksen tilauksestasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!