perjantai 6. kesäkuuta 2014

Rantaelämää

Kyproksella makoilimme lähes poikkeuksetta aamiaisen jälkeen muutaman tunnin altaalla. Hotellilla oli oma rantakin, mutta en oikein viihdy siellä kaiken hiekan keskellä! Taidan olla vähän hienohelma ;)


Rannalla tosin tuuli hieman enemmän, joten siellä olisi varmaankin ollut vähän mukavampaa ottaa aurinkoa. Sen verran kävin laiturilla heti ensimmäisenä päivänä, että pulahdin uimaan ja heitin talviturkin. Suomessa en ole sitä enää moneen vuoteen pitänyt minkäänlaisena tavoitteena, ilmat kun ovat mitä ovat eikä kivoja uimapaikkojakaan ole liikaa. Kyproksella vesi oli todella kirkasta, kuten Välimerellä yleensäkin.


Spekulaatiot Kim Kardashianin ja Kanye Westin häistä kävivät kuumana lehdissä, joten nappasinkin läheisestä kioskista muutaman aviisin ja lueskelin niitä altaalla. Parasta viihdettä!Minulla oli mukana pari eri rantamekkoa, jotka oli helppo vetäistä bikinien päälle. Tykkään yleensä värikkäistä bikineistä, joten on kiva, että rantamekko on tarpeeksi simppeli sopiakseen yhteen minkävärisen uima-asun kanssa tahansa.Rantasandaaleina oli tällä kertaa hieman kultaan vivahtavat Hawaianakset. 

5 kommenttia:

 1. MIkä matkakuume tulekaan tällaisia kuvia selaillessa! Muistuukin mieleeni että meillä on vielä häämatka tekemättä ;))

  Rantamekko on aivan upea! Simppeli mutta raidat ovat silti aina tyylikkäät vaikka kyseessä tosiaan olisikin "vain" rantamekko :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuume se on kumma tauti, kun ei taltu matkustamalla :) Päinvastoin se yltyy! No hei, teillähän on sitten paras mahdollinen syy lähteä reissuun ;) Kiitos, meinasin ensin hyllyttää mekon vikaostoksena kun se on vähän lyhyt, mutta sitten keksin, että sehän käykin passelisti juuri rantamekoksi. Samoin sinulle ihanaista viikonloppua ja kiva kun kommentoit <3

   Poista
 2. Uuh, mitä spekulaatioita Westin ja KKn häistä :)? LOVE THEM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No nää perus: kuka oli ja kuka ei ollut paikalla, , millaiset hääpuvut Kimillä oli, mitä oli menulla, kuinka korkea oli hääkakku, paljonko kaikki maksoi jne. Kaikkihan oli yritetty pitää salassa viimeiseen asti. Täällä on aika kiva tietopaketti: http://www.huffingtonpost.com/news/kim-kardashian-kanye-west-wedding/

   On näitä Kardashianeja vaan niin hauska seurata!

   Poista
  2. Aah, ok. Ne oon lukenut ;)!!Mä oon obsessed :)!! Ja ihanaa kun netflixissä näki nyt kaikki kaudet ..toivotaan et se uusin tulee pian kans sinne... ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!