torstai 19. kesäkuuta 2014

Riisuttu olohuone

Viime viikonloppuna siivouksen yhteydessä tuli imuroitua myös sohva. Tämän teki kylläkin mieheni, meillä kun jako menee siten, että mies imuroi ja minä pyyhin pölyt sekä putsaan kylppärit. Meillä on suurimman osan ajasta sohvan päällä fleecepeitot suojaamassa valkoista kangasta, joten sohvaa ei saa tarpeeksi usein ihastella näin siistinä. 

Siivouksen yhteydessä myös koristetyynyt siirrettiin sivuun ja totta puhuen ne usein heitetään iltaisin sohvalta nojatuoliin, kun sohvalla istutaan. Pidän tyynyistä, sillä ne tuovat mukavaa kodikkuutta, mutta kuinka käteviä ne sitten ovat käytössä, kun niitä koko ajan heitellään pois tieltä? 

En ole vielä keksinyt tähän ongelmaan ratkaisua, vai pitääkö tässä sitten vaan hyväksyä se, että tyynyjä siirrellään edes takaisin.... Jotakin tämä sohva mielestäni kaipaa, näin se on vähän turhan alaston. Mitä mieltä te olette?

Tv-tasokin on aika autio tällä hetkellä siinä aiemmin olleen orkidean mentyä vähän huonoon kuntoon.  Yritän vielä elvytellä sitä tuolla ruokailutilassa, jossa se saa hieman enemmän valoa.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin tutulta tuo sohvatyynyjen heittely :) Kuten myös nuo torkkupeitot sohvansuojana! Luulin, että olen ainut joka tätä harrastaa. Mies jaksaa aina ihmetellä miksi ostin valkoisen sohvan kun sen joutuu kuitenkin peittämään :) Onneksi tuo peitot ovat suht samansävyiset kuin sohva mutta huomattavasti helpommat pestä!
  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo meillä samat keskustelut sohvan väristä :) Olisinkin valmis muun väriseen sohvaan, jos lattiat olisivat valkoiset! Nyt tuntuu, että sitä raikkautta täytyy tuoda nimen omaan valkoisella sohvalla, vaalealla matolla jne. Voi näitä sisustusongelmia :) Hyvää juhannista teillekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!