sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tea time

Olen tällä hetkellä koukussa vanhaan kunnon Earl Grey -teehen. Ja nimenomaan maidon kanssa juotuna. Sitä kuluukin 2-3 kupposta lähes joka päivä. Kaappi on pullollaan kaiken maailman yrttiteepaketteja, mutta jostakin syystä tämä maistuu tällä hetkellä parhaalta. Ehtiihän niitä varastoja sitten myöhemminkin tyhjennellä.

Selailen usein sunnuntaisin seuraavan viikon kalenterinäkymiä teekupin kera. Minusta on hauskaa repäistä se pieni kolmionmallinen kulma sivun alareunasta uuden viikon alkamisen merkiksi. Huvinsa kullakin ;) Onko teillä vastaavia sunnuntairituaaleja?

Huomasin tässä taannoin, etten ole juurikaan käyttänyt silmälasejani viime aikoina, vaikka sellaiset omistan. Siristelin silmiäni katsoessani telkkaria ja ehdin miettiä, pitäisikö hommata suurempi töllötin. Samassa tajusin, että ehkäpä näköni ei olekaan ihan huippu... Pitänee opetella taas rillien käyttöön.

Leppoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Ai aettä tuo sivupöytä ja valaisin ovat niin kauniita, mistä ne ovat hankittu ja muistatko hintaa/hintahaarukkaa yhtään? :) Pakko saada omaankin kotiin, niin upeita. Kaunis koti teillä muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Valaisin on Cobellosta ja maksoi jotakin 130€ luokkaa. Pöytä taas on Zano nimisestä liikkeestä eikä tuota ihan samaa taida enää olla, ostimmekin silloin muutama vuosi sitten näytekappaleen suoraan myymälästä niin saatiin edullisesti. Tällä hetkellä Zanossa on kuitenkin hyvin saman tyylinen pöytä:
   http://www.zano.fi/kauppa/index.php?main_page=product_info&cPath=33_23_45_102&products_id=1148

   Poista
 2. Täällä toinen, joka tykkää siitä paperikolmion repimisestä :D Töissäkin yritän aina keritä ekana repimään sen. Ja sunnuntaihin kuuluu ehdottomasti kalenterin tutkiminen, mutta kahvikupin äärellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullulla on halvat huvit ;) Hyvä kuulla, etten ole ainut! Kiva kun jätit kommenttia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!