lauantai 28. kesäkuuta 2014

Terassin herättelyä


Saimme vihdoin laitettua terassia hieman enemmän "asutun" näköiseksi. Lähinnä se tarkoitti kalusteiden asettelua sekä parin kasvin ostamista.


Halusin toiseen isoon ruukkuun kauniin vaaleanpunaisen hortensian silläkin uhalla, että kyseisen kukan joutuu jossakin vaiheessa kesää uusimaan kun se ei enää jaksa kukkia.


Toiseen isoon ruukkuun laitoimme jukkapalmun tuomaan etelän tunnelmaa. Pari vuotta sitten pihallamme oli kuitupalmuja kaksin kappalein, mutta tällä reissulla Plantageniin niitä ei löytynyt, joten päädyimme nyt tähän.


Lepotuolit on käännetty aurinkoon päin. Mietinkin tässä, että niiden väliin on jo pitkään pitänyt ostaa jokin pikku pöytä, johon saisi kätevästi laskettua juomalasin ja vaikka kirjan tai lehden.


Mitä mieltä olette, sopisiko aurinkotuolien väliin myös pitkulainen matto? Jotakin esim. tällaista harmaavalkoraidallisena olen ajatellut.

Paviljongin pystytimme jo vapun tienoilla.

6 kommenttia:

 1. Kivalta muuten näyttää tuo terassisi. Meillä on myös ollut harkinnassa tuollainen paviljonki, mutta en sitten tiedä viekö tuo meidän terassilta liikaa tilaa. Tuo on varmasti hyvä, koska ei tarvitse olla kokoajan pesemässä tuoleja ja pöytiä ja estää varmaankin myös lintujen pommit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Katos on kyllä hyvä kun voi istuskella ulkona vaikka vähän vettä ripauttaisikin. Samoin se antaa suojaa paahtavalta auringolta (jos nyt sellaisia joskus sattuu tulemaan...). Tosiaan tuossa vaahterassa istuskelee usein lintuja, joten siinäkin mielessä paviljonki suojaa hyvin kalusteita!

   Poista
 2. Ihana,ihana Hortensia!! m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saas nähdä kauanko se kestää! Mut täytyy nauttia niin kauan kun se siinä jaksaa kukkia.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Vielä kun olisi vähän lämpimämpi niin pääsisi pihasta nauttimaan kunnolla.

   Poista

Kiitos kommentistasi!