tiistai 3. kesäkuuta 2014

Yhden kukan maljakko

Huomasin jossain vaiheessa, että meillä ei ollut lainkaan sellaisia yhdelle kukalle tarkoitettuja maljakoita. Kaunis yksittäinen ruusu, pioni tai vaikkapa gerbera näyttää jokseenkin säälittävältä isossa, kolhossa maljakossa ja menee vähän ikään kuin hukkaan kun se ei ole kauniisti esillä.

Törmäsin Ikeassa näihin kivoihin yhden kukan mentäviin maljakoihin, joita ostinkin kaksin kappalein. Nyt on siis asia korjattu. Joskus riittää, että ostaa yhdenkin tuoreen kukan kotiin koko kimpun sijaan.Tämän valkoisen ruusun sain ihan yllättäen kun käväisin apteekissa. Siellä taisi olla jotkut kevätpäivät meneillään kun tarjolla olisi ollut kahviakin. Kahville sanoin ei kiitos, mutta ruusu kelpasi! Kerrankin oli myös värivalikoimaa, eikä vain niitä iän ikuisia punaisia ruusuja (yök).

5 kommenttia:

 1. Itsekkin juuri hankin yhden kukan maljakon H&M:ltä, kun huomasin saman puutteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis miten näin yksinkertainen asia onkin puuttunut?!

   Poista
 2. Sama täällä hakusassa on, vihjasin jo AmandaB:n hankinnasta vastaavalle että tällaiselle "hopeiselle" olisi käyttöä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, hyvä! Täytyy toivoa, että heidän valikoimiinsa tulisi joku kiva. Minulla on ollut yhdelle kukalle aiemmin käytössä Ikean hopeinen versio, joka näkyy esim. näissä kuvissa: http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/2014/02/olohuoneen-hylly.html

   Ostin sen aikoinaan vähän hätävarana, kun ei kivempaakaan tullut vastaan. Tässä ongelmana vain on se, että siihen ei saa laitettua nätisti kovin pitkävartista kukkaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!