tiistai 22. heinäkuuta 2014

Hehkuvaa kauneutta

Lainasin tekstin otsikkoon Jane Iredalen sivuilta, sillä se kuvaa mielestäni niin hyvin tuotetta, jota olen tässä jonkin aikaa testaillut. Sain siis kokeiluun Smooth Affair -pohjustus ja kirkastusvoiteen, joka tasoittaa ihon sävyä ja antaa kasvoille kuulautta.

Smooth Affair levitetään kosteusvoiteen päälle, ennen varsinaista meikkipohjaa. Tuote tasoittaa ihoa ja varmistaa, että meikki pysyy kasvoilla pitkään. Se antaa kuulautta ja raikkautta meikille ja ihana hedelmäinen tuoksu vie mennessään!

Smooth Affair on koostumukseltaan voidemainen ja vaaleasta väristään huolimatta se levittyy iholle lähes näkymättämäksi jättäen jälkeensä ainoastaan pienen hehkun. Kuten muutkin Jane Iredalen tuotteet, Smooth Affair on valmistettu todella laadukkaista raaka-aineista, jotta iholle ei aiheutuisi ärsytystä. Itse olen kokeillut aiemmin vain yhtä primeria (Smashbox-merkiltä), mutta se aiheutti minulle näppylöitä ja ihon kuumotusta. Tämän jälkeen en olekaan uskaltautunut kokeilemaan muita pohjustustuotteita ennen kuin nyt - tämä tuote käänsi pääni! Mitään oireita ei ole tullut ja tuote tekee mitä lupaa. Ystävänikin kehui ihoni hyvää kuntoa; epäilen kyllä, että alla olevalla tehokaksikolla oli jotain tekemistä asian kanssa ;)

Tuotetta voi sekoittaa myös meikkivoiteeseen ja olenkin kokeillut sitä yhdessä Glow Time BB -voiteen kanssa. BB-voide on itsessään hyvin peittävää, joten Smooth Affair keventää sitä kivasti näin kesäaikaan.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa testaamisen arvoiselta tuotteelta! Käytän primereita lähes päivittäin ja kaikenlaisiin heleyttäviin tuotteisiin oon ihan hulluna, joten tätä tulee varmasti kokeiltua jossain vaiheessa. Kiitos vinkistä :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tämä tuote tuli vastaan, sillä hyvää primeria korostetaan aina niin paljon. En itse tosiaan uskaltanut kokeilla Smashboxin jälkeen mitään ennen kuin vasta nyt, ja onneksi kokeilin! Kiva jos tästä vinkistä oli hyötyä :)

   Poista
 2. Rakastan tätä primeria! Ja se tuoksu, ah. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on sarjassamme "kuinka olen tullut toimeen ilman tätä" -tuote :) Tykkään tosi paljon!

   Poista

Kiitos kommentistasi!