maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kesälaukku
Olen jo muutamana kesänä haaveillut täysin valkoisesta laukusta. Sen sijaan olen aina päätynyt ostamaan jonkin muun värisen laukun, joten valkoinen kesäveska uupuu vielä valikoimasta. Mitä enemmän niitä tuijottelen, sitä suuremmaksi "tarve" käy. Valkoinen laukku raikastaisi asun kuin asun! En jostakin syystä pääse yhteisymmärrykseen itseni kanssa siitä, tulisiko laukun olla rennompi pussukkamallinen vai jämäkämpi ja vähän virallisempi yksilö. Molemmat kun näyttävät niin vietävän hyviltä!

Millaista laukkua te tykkäätte käyttää kesällä?

Zalandolla on synttärijuhlinnat* käynnissä 14.7.-20.7.2014, jolloin jo alennetuista tuotteista saa vielä 10% lisäalennuksen! Eli jos on vaikkapa laukkuhankinta ajankohtainen niin kannattaa hyödyntää etu.

8 kommenttia:

 1. Ihania laukkuja melkeinpä kaikki. Itselläni on ollut muutama valkoinen laukku, mutta se on harmittanut, kun ovat ottaneet helposti väriosumia vaatteista. Eivät kylläkään ole olleet aitoja nahkalaukkuja. Aina kyllä itsekkin haaveilee valkoisesta kesälaukusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisen kanssa saa kyllä olla varovainen. Mulla on kermanvärinen cross body -laukku, joka on nahkaa ja imee kyllä esim. farkuista väriä. Onneksi on aina lähtenyt puhtaaksi sellaisella nahanpuhdistusvaahdolla. Mutta joskos sellainen vähän LV-tyylinen canvas ei ottaisi niin helposti hittiä... Täytyy pohtia.

   Poista
 2. Valkoiset nahkalaukut ovat niin kauniita, mutta itse en uskalla ostaa värin takia. Valkoinen on niin hasardi väri ja saisi olla koko ajan miettimässä mihin laukun laittaa...musta ei oo siihen :))!!

  Kauniita kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se miinuspuoli on. Laukkua pitäisi varmaan käyttää aina vaan vaaleiden vaatteiden kanssa, ettei niistä tartu mitään väriä ja pitää huoli, ettei laske laukkua vahingossakaan maahan tai mihin tahansa likaiselle penkille. Itse olen kyllä totutellut muutenkin pitämään laukkua aina sylissä, joten ehkä onnistuisin pitämään valkoisenkin valkoisena ;)

   Poista
 3. Valkoinen laukku on aina niin raikkaan näköinen. Itse hankin vasta myös valkoisen laukun ja onhan sen kanssa todella oltava varovainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä on tosiaan hyvät ja huonot puolet. Mutta on valkoinen laukku vaan niin kaunis!

   Poista
 4. Olipa osuva postaus! Mulla oli kans haavelistalla kesäksi iso valkoinen MK laukku ja kuinkans ollakaan, lähdin ihan eri värisen laukun kanssa kaupasta ulos :D hehe .. Onnea laukun metsästykseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme juttu miten sitä päätyykin aina johonkin muuhun väriin! Mulla oli yksi MK:n valkoinen laukku, mutta se oli vähän sellainen harmahtava ja jotenkin se ei sitten muutenkaan ollut ihan mun tyylinen, joten myin sen melkein käyttämättömänä. MK:lla on kyllä ihania laukkuja, joten kyllä niistä varmasti sellainen "mun näköinen" myös löytyisi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!