torstai 3. heinäkuuta 2014

Ruusunpunaa à la Jane Iredale

Olen vasta viimeisten parin vuoden aikana havahtunut siihen, että hyvä poskipuna todella raikastaa meikin. Ennen turvauduin vain aurinkopuuteriin, vaikka tiesin, että ammattlaiset suosittelevat useimmiten käyttämään näitä kahta tuotetta yhdessä. Jotenkin kai pelkäsin poskipunan tekevän meikistä liian räikeän. Kuinka väärässä olinkaan!

Sain Jane Iredalelta testiin poskipunan sävyssä Barely Rose. Tämä ravitsevia mineraaleja sisältävä poskipuna levittyy kasvoille helposti ja antaa luonnollisen sävyn, mikä on itselleni todella tärkeää. Pigmenttiä on runsaasti, joten kevyt sipaisu kasvoille riittää. Se tekee tuotteesta myös erittäin riittoisan.Mahdollisimman puhtaan kosmetiikan kannattajana minua ilahduttaa, että poskipuna ei sisällä kemiallisia väriaineita. Myös muut ainesosat on tutkittu tarkkaan, jotta ne eivät aiheuta ärsytystä iholla. Kauniista rasiastakaan ei toki ole haittaa!


Sävyjä on tarjolla monia ja niistä varmasti löytyy jokaiselle sopiva. Tuote on myös monikäyttöinen; sitä voi nimittäin hyödyntää myös niin silmä- kuin huulimeikinkin teossa. Katso sävyt täältä.

Jane Iredalelta olen käyttänyt aiemmin BB-voidetta, jonka ostin reilu vuosi sitten. Olen todennut sen aivan loistavaksi! Se peittää hyvin ja kestää iholla uskomattoman kauan. Pinta jää samettiseksi, joten puuteria ei sen kanssa välttämättä tarvitse.

Onko Jane Iredale sinulle tuttu?

10 kommenttia:

 1. Mä en ole käyttänyt taas aikoihin poskipunaa, mutta kiitos muistutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa rutiineihin :) Poskipuna tekee kasvoille ihmeitä.

   Poista
 2. Poskipuna on mulle tärkeimpiä meikkituotteita. Silmämeikkiä en välttämättä vapaapäivänä tee, mutta poskipunaa laitan aika. Piristää vähän lakana-naamaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, poskipunalla saa kivasti eloa kasvoihin. Piristää kummasti :) Moni tosiaan panostaa silmämeikkiin, mutta poskipuna sitten unohtuukin.

   Poista
 3. Hei, minua kiinnostaa nuo mineraalimeikit ja tän sarjan jälleenmyyjiä löytyikin mukavasti ihan Helsingin keskustasta kun kurkkasin sivuja.Pitääkin mennä ostoksille! L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane Iredalen tuotteet ovat tosi laadukkaita, joten kannattaa kokeilla :)

   Poista
 4. Jane Iredale on tuttu ja laadukas merkki. Poskipunia en ole kyllä vielä testannut, pitäisi varmaan kokeilla tuota ruusuista sävyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin merkki on erittäin laadukas ja poskipunaa kyllä suosittelen :)

   Poista
 5. Täytyykin ostaa molemmat =) Marsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kipin kapin kauppaan siis :) Kiva jos näistä vinkeistä oli hyötyä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!