keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Uusi tuttavuus - Jurlique


Luonnonkosmetiikassa riittää nykyisin jo todella mukavasti valinnan varaa. Jurliquen tuotteita en olekaan aiemmin testannut muutamaa pientä testeriä lukuunottamatta, mutta nyt sain kokeiltavakseni kolme heidän tuotettaan. Olen kuullut tuotteista paljon hyvää, joten halusin tietää sopivatko ne minulle.

Kyttään yleensä jonkin verran luonnonkosmetiikan sertifikaatteja kun otan käyttöön uusia tuotteita. Jurliquella ei kansainvälistä sertifikaattia ole, MUTTA suurin osa Jurliquen tuotteiden raaka-aineista on peräisin NSAA-sertifioidulta luomumaatiloilta Etelä-Australiasta. NSAA on australialainen luomutuotteille jaettava sertifikaatti. 95% tuotteissa käytetyistä raaka-aineista on luonnollista alkuperää. Lisätietoa asiasta täällä. Itse en löytänyt näiden kokeilemieni tuotteiden raaka-aineista huomautettavaa eli kelpuutin ne käyttöön innolla!Balancing Day Care Cream on täyteläinen kosteusvoide päivittäiseen käyttöön. Sen kuvaillaan olevan suhteellisen kevyt, joten oletin sen olevan mahdollisesti liian kevyt omalle pintakuivalle iholleni. Sen sijaan voide jättikin ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, ei siis valittamista! Uskon, että tämä voide sopii monille, sen määräähän voi säädellä itselleen sopivaksi sen mukaan, kuinka paljon kosteutta kasvot kaipaavat. Tuoksu oli "luonnonkosmetiikkamainen", mutta hälveni aika nopeasti. Voide jättää iholle mattaisen pinnan.


Antioxidant Face Oil on todellinen syväkosteuttava antioksidanttipommi! Tuote lupaa mm. minimoida ikääntymisen merkit ja suojata ihoa ympäristön haitoilta. Suhteellisen voimakas tuoksu meinasi ensin karkottaa minut (pelkäsin päänsärkyä), mutta kokeiltuani tuotetta ei mitään ongelmia ollut, päinvastoin! Öljy on tarpeeksi kevyttä, jotta se ei tunnu inhottavan rasvaiselta iholla, mutta kosteuttavat ominaisuudet ovat huipputasoa. Ja kyllähän minun olisi jo tähän mennessä pitänyt oppia, että harvoin luonnosta peräisin olevat tuoksut aiheuttavat päänsärkyä, asia erikseen ovat keinotekoiset tuoksut ja etenkin hajuvedet, joita en ole enää vuosiin käyttänyt.
 
Balancing Cleansing Lotion on miedon tuoksuinen, maitomainen puhdistustuote jokapäiväiseen käyttöön. Tästäkään minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Tuote jättää ihon ihanan kosteutetun tuntuiseksi, mutta puhdistaa kuitenkin tehokkaasti. Ohjeissa sanotaan, että tuote tulisi poistaa iholta kostealla vanutyynyllä, jolloin se puhdistaisi varmaankin esim. meikin vieläkin tehokkaammin. Itse olen kuitenkin hieman fuskannut ja vain huuhdellut maidon pois kasvoilta suihkussa. Joskus olen käyttänyt pesuliinaa tehostamaan puhdistusta.

Plussaa vielä kauniista pakkauksista! Seuraavaksi minua himottaisi kokeilla paljon kehuttua Rosewater Balancing Mist-kosteussuihketta sekä Fruit Enzyme Exfoliator:a. Onko teillä kokemusta näistä tai muista Jurliquen tuotteista?

4 kommenttia:

 1. Olen kerran kokeillut näyteputkilon kosteuttavaa seerumia tuolta merkiltä, kun sain sen LivBoxilta. Ihan ok, mutta tuoksut näissä luonnontuotteissa ovat kyllä kamalia. Allergisena yllättäen reagoin luonnontuotteisiin enemmän kuin synteettisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tuoksut eivät tosiaan kaikkien nenälle sovi, itsekin olen aika herkkä, mutta yleensä jos tuoksu ei viivy iholla kauaa ja tuote on muuten hyvä niin pystyn kyllä käyttämään niitä :) Ja tosiaan sarjasta riippuen tuoksut voivat olla yllättävänkin erilaisia, vaikka kyse olisikin luonnonkosmetiikasta. Käytän paljon myös mm. L'atelier des Delices -merkin tuotteita ja tuoksumaailma on aivan erilainen kuin näissä Jurliquen tuotteissa.

   Poista
 2. Jurliquen tuotteet ovat ihania! Suosikkeihini kuuluu tuo Fruit Enzyme Exfoliator, josta olen kirjoitellut blogissanikin (postaus löytyy täältä). Harmi, että nimenomaan tuo Fruit Enzyme Exfoliator on poistumassa Jurliquen valikoimista. Jos se tulee jossain vaiheessa johonkin supertarjoukseen, hamstraan sitä taatusti säilöön ;)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin lukemassa kattavan postauksesi :) Voi harmi jos tuo Fruit Enzyme Exfoliator on poistumassa! En tiennytkään sitä. Taidanpa minäkin pitää silmät auki jos sitä onnistuisi saamaan jostakin hyvällä hinnalla. Se kuulostaa nimittäin todella toimivalta tuotteelta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!