maanantai 18. elokuuta 2014

Ale inspistäAika hyvin on aleissakin saatavilla seuraavan vuodenajan (jonka nimeä en vielä suostu lausumaan) tamineita, mikäli kaappi kaipaa täydennystä. Neuleita*, trenssejä*, puseroita* ja neulemekkoja* on tarjolla vaikka millä mitoin. Myös nilkkureissa* sekä tennareissa* ja farkuissa* on niin ikään valikoimaa aika mukavasti. Huiveista* ja muista asusteista puhumattakaan. Juutuinkin selailemaan tarjontaa yli tunniksi.

Kaikki kollaasin tuotteet ovat alessa ja Zalandolta* saa vielä 24.8. asti kaikista tuotteista - myös alennetuista - 10% alennuksen koodilla SKBACKSC! Itse hyödynsin edun kenkäostoksiin, joista lisää myöhemmin :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ihania alejuttuja, joista itseasiassa kävin muutaman ostoskoriin klikkaamassa! ;) hassua, juuri kirjoitin meidän harrastuksista tulevaan vuoden aikaan liittyen, enkä minäkään suostunut sen nimeä lausumaan :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Elokuu on tosiaan kesäkuukausi minun kirjoissani, joten eläkäämme vielä siis kesää :) Silti on ihan kiva vähän silmäillä tulevan kauden juttuja varovaisesti :) Vielä en kyllä ala kotia sisustamaan paksuilla torkkupeitoilla ja kynttilärykelmillä, niitä ehtii katselemaan kyllä kohta ihan tarpeeksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!